Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2022 02 13

„NY Times“: JAV drebins žiūrimiausias sporto renginys – ko šiemet laukti iš „Super Bowl“?

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį visų JAV sporto mėgėjų dėmesį kaustys amerikinio futbolo profesionalios lygos NFL „Super Bowl LVI“ lemiamas mūšis, kuriame „Los Angeles Rams“ susitiks su „Cincinnati Bengals“.
„Super Bowl“ šiemet vyks Los Andžele
„Super Bowl“ šiemet vyks Los Andžele / The New York Times nuotr.

Kai prieš šešerius metus „Los Angeles Rams“ gynėjas Vonas Milleris paskutinį kartą žaidė NFL „Super Bowl“ rungtynėse, tuometinė jo „Denver Broncos“ komanda likus savaitei keliavo iš Kolorado į Kaliforniją.

Mačas buvo žaidžiamas Santa Klaroje, o šiomis dienomis V.Milleris prisiminė savaitę trukusią viešnagę komandos viešbutyje netoliese esančiame San Fransiske. Ten sportininkai praleido kelias naktis su šeimos nariais, atvykusiais stebėti „Broncos“ rungtynių su „Carolina Panthers“, taip pat turėjo progą susipažinti su miestu.

Tačiau „Avinams“, kurie 2021 m. reguliariojo sezono metu mainais įsigijo V.Millerį, šiemet niekur nereikės skristi.

Sekmadienį vyksiančias „Super Bowl“ rungtynes priims „SoFi“ stadionas – 100 tūkst. žiūrovų talpinanti arena, kurią „Rams“ dalijasi su kita Los Andželo NFL komanda „Chargers“.

„Rams“ bus tik antroji komanda, kuri „Super Bowl“ rungtynes žais savo stadione. Įdomu, kad praėjusiais metais taip nutiko ir „Tampa Bay Buccaneers“. Namų sienos Floridos komandai padėjo – su legendiniu Tomu Brady ji iškovojo savo antrąjį titulą istorijoje.

„Namų komanda“ kiekvienais metais pakaitomis skiriama abiejų NFC ir AFC konferencijų čempionams. Nors žais svečiuose, „Bengals“ šiemet nominaliai bus namų komanda. Tai leis Sinsinačio ekipai pasirinkti savo uniformą, o monetos metimą prieš mačą atliks „Rams“.

The New York Times nuotr./„SoFi“ stadionas
The New York Times nuotr./„SoFi“ stadionas

Įdomu tai, kad prieš kelionę į Los Andželą, „Bengals“ buvo priversti treniruotis centre, esančiame už miesto ribų.

Pastarosiomis savaitėmis Sinsinatį užklupo šalti orai ir stiprios pūgos, tad „Bengals“ treniruotes perkėlė į uždarą Sinsinačio universiteto treniruočių bazę, kuri yra beveik už 10 mylių nuo „Paul Brown“ stadiono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius