Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 23

Sergejus Maslobojevas Muay Thai ringe jau antrajame raunde įveikė Martyną Knyzelį

Kauno sporto halėje vykusiame Tailando bokso (Muay Thai) turnyre „Big Fight“ itin didelio susidomėjimo sulaukė Sergejaus Kuvaldos Maslobojevo ir Martyno Knyzelio kova, pasibaigusi pirmojo pergale. Po ilgokos pergalės į Muay Thai ringą sugrįžęs S.Maslobojevas savo varžovą sekundantams atsisakius įveikė antrajame raunde.
Kovos akimirka
Kovos akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

M.Knyzelis kartą jau yra pralaimėjęs S.Maslobojevui ir teigė sieksiantis revanšo, tačiau to kaunietis savo žiūrovų akivaizdoje nepasiekė.

Įžengęs į ringą S.Maslobojevas sugebėjo palikti didžiulį įspūdį, atlikdamas ritualą – gąsdinimą priešininkui. Tikriausiai tai darė norėdamas priminti apie savo ilgametę pravardę (sportininkas daug metų vadinimas Kuvalda). Trenksmai kojomis į ringo pusę, kurioje stovi priešininkas, bei šūksniai privertė suklusti ir gerai nuteikė kovai. Niekas net neįtarė, kad S.Maslobojevas į ringą žengė tiesiai iš ligos patalo – tris dienas sirgęs roto virusu.

VIDEO: Pirmasis kovos raundas

Pirmasis raundas buvo pilnas įtampos, M.Knyzelis bandė imtis iniciatyvos, tačiau jau antrojo raundo pradžioje S.Maslobojevas parodė, kad klausimų neturėtų kilti niekam. Jis dar kartą įrodė, kad yra kur kas geresnis už M.Knyzelį ir įveikė jį net nespėjęs stipriai pavargti. Sekundantams atsisakius tęsti kovą, Sergėjus Maslobojevas–Kuvalda paskelbtas nugalėtoju.

Po dvikovos sportininkas 15min.lt atskleidė, kad tik ryte prieš kovą jam pavyko numušti dėl viruso pakilusią temperatūrą.

VIDEO: Antrasis kovos raundas

„Iš pradžių galvojau nekovoti, tačiau nenorėjau nuvilti organizatorių, todėl ėjau į ringą. Varžovas pradėjo tikrai drąsiai, pasitikėjo savo jėgomis ir tai aš labai gerbiu. Tačiau jau pirmojo raundo pabaigoje pajutau, kad man visai neblogai sekasi ir galiu laimėti. Pradžioje leidau jam įsibėgėti, pradėjau kiek ramiau, tačiau vėliau ėmiausi veiksmų. Pajutau, kad galiu laisvai kautis, dirbti, turiu persvarą, tad laimėjau“, – teigė S.Maslobojevas.

Sportininkas sakė, kad po ilgokos pertraukos grįžęs į Muay Thai ringą jautėsi truputį susikaustęs, nes reikėjo atsiminti seną techniką.

„Smūgiai alkūnėmis buo primiršti, tad truputį kausčiausi, tačiau sudalyvaučiau poroje varžybų ir vėl, manau, galėčiau kautis gerai“, – tikino kovotojas.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius