Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 31

Video: „PokerStars Pro“ žvaigdė Eugene'as Katchalovas išrinktąjai pasipiršo ant ugnikalnio

Iš Ukrainos kilęs, bet JAV užaugęs ir ten gyvenantis pokerio profesionalas Eugene'as Katchalovas pasipiršo savo gyvenimo draugei Annai. „PokerStars Pro“ komandos pirmūnas tam pasirinko išties neeilinę vietą – Eyjafjallajökullo ugnikalnio viršūnę Islandijoje.
Eugene'as Katchalovas
Eugene'as Katchalovas / PokerStars.net nuotr.
Temos: 1 Sužadėtuvės

„Po mėnesio planavimo ir bandymų išlaikyti šiuos planus paslaptyje nuo mano merginos Annos (o tai nebuvo lengva) viskas įvyko geriau nei aš galėjau tikėtis! Per mūsų savaitės trukmės kelionę į Islandiją mes išmėginome malūnsparnio turą ir nusileidome žymaus Eyjafjallajökullo ugnikalnio viršūnėje (jis išsiveržė 2010-aisiais ir kelioms dienoms paralyžavo lėktuvų skrydžius Europoje). Anna galvojo, kad mes tiesiog pozuojame nuotraukai, bet aš ispėjau mūsų labai draugišką pilotą apie savo tikruosius ketinimus ir jis nufilmavo šią neeilinę akimirką, kurią aš visuomet prisiminsiu“, – prie šįryt išplatinto vaizdo įrašo rašė E. Katchalovas.

Kveičiame peržiūrėti šį video:

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius