Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 01

Vilniaus „Ąžuolas“ apgynė stipriausio Lietuvos orientavimosi sporto klubo titulą

Šeštadienį Prienų rajono Balbieriškio miške paaiškėjo stipriausias šių metų Lietuvos orientavimosi sporto klubas. Ketvirtus metus iš eilės, o iš viso jau septintąjį kartą nugalėjo Vilniaus „Ąžuolo“ orientacininkai.
Orientavimosi taurė
Orientavimosi taurė / Donato Lazausko/orienteering.lt nuotr.

Vilniečiai 11 etapų estafetėse užtruko 3 val. 14 min. 57 sek. bei 3 min. 45 sek. aplenkė antrąją vietą iškovojusį Plungės „Versmės“ klubą. Trečioje vietoje liko Prienų „Šilo“ orientacininkai, nuo nugalėjusios komandos atsilikę 6 min. 12 sek.

„Prieš varžybas turėjome didelių ambicijų ir nesinorėjo paleisti pernai iškovotos pirmosios pozicijos, nors ir buvo kažkiek abejonių, kad pavyks apginti titulą. Klube neturime aiškaus vyrų elito grupės lyderio, tad paskutiniuoju etapu bėgusiam Mantui Rimkui norėjome sukurti kuo didesnę persvarą. Komanda didelių klaidų nepridarė ir pavyko sukurti gan didelę persvarą. Buvo tiesiog smagu sekti varžybas, kai po pirmųjų etapų persvara vis didėjo ir didėjo“, - komandos pasirodymu džiaugėsi pirmuoju etapu bėgusi Kastė Rutkauskaitė.

Klubų komandos yra sudaromos iš 11 sportininkų, tarp kurių turi būti vyrų ir moterų elito atstovų bei veteranų ar jaunimo grupių dalyvių. Kasmet nuo 1993 metų vykstančiose Klubų taurės varžybose šiemet dalyvavo 38 komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius