Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 07 09

WSOP pagrindinio turnyro burbulą išgyveno tik 2 lietuviai

Las Vegase šiąnakt sužaista trečioji Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindinio turnyro diena, kurią užbaigė burbulo fazė. 3 etape kovėsi net 11 Lietuvos pokerio meistrų. Deja, prasibrauti iki prizų pavyko tik 2 tautiečiams.
Daiva Byrne / organizatorių nuotr.
Daiva Byrne / organizatorių nuotr.

Tarp 8,569 žaidėjų, startavusių $10,000 įpirkos WSOP pagrindiniame turnyre, šiemet buvo ir apie 30 lietuvių, 17 kurių kovojo 2 dienos skrydžiuose. Vakar vakare net 11 mūsiškių grįžo kautis dėl prizų į trečią didžiausio pokerio turnyro dieną. Deja, daugeliui mūsiškių išgyventi nepavyko. Tarp prizininkų pateko ir kovą 4 dienoje pratęs tik Daiva Byrne ir Gediminas Garmus. Tikslią lietuvių situaciją rasite čia.

WSOP pagrindiniame turnyre netrūksta kovą tęsiančių pokerio žvaigždžių. Lyderių dešimtuke žengia Galenas Hallas ir Chrisas Hunichenas. Į 4 etapą grįš ir Chrisas Moneymakeris, “ElkY” bei Antonio Esfandiari. Turnyro nugalėtojui kartu su Pasaulio čempiono titulu atiteks ir $10 milijonų pagrindinis prizas.

WSOP 4 dienos apžvalgą pakviesime skaityti rytoj.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius