Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 11

Žuvo kovų žvaigžde turėjęs tapti Gruzijos kovotojas

Savaitgalį automobilių avarijoje žuvo vienas perspektyviausių pasaulio bušido ir M-1 kovotojų sunkiasvoris iš Gruzijos Guramas Gugenišvilis. Šiam sportininkui buvo prognozuojamas žvaigždės kelias, tačiau 28-erių kovotojas mirė per autokatastrofą Gruzijoje.
Mirė Guramas Gugenišvilis
Mirė Guramas Gugenišvilis / wrestling.com.ua

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Per savo profesionalo karjerą G.Gugenišvilis M-1 varžybose laimėjo 12 kovų ir patyrė du pralaimėjimus. Visas laimėtas dvikovas, išskyrus vieną, gruzinas baigė anksčiau laiko.

M-1 sunkaus svorio kategorijos pasaulio čempionu Gruzijos kovotojas tapo 2010 metais, kai smaugimo veiksmu įveikė amerikietį Kenny Garnerį. Po pusmečio jis jau sėkmingai apgynė titulą, nurungęs rusą Maksimą Grišiną.

Čempiono diržo G.Gugenišvilis neteko po revanšinės kovos su K.Garneriu. Po jos gruzinas pasirašė sutartį su japonų kovų organizacija IGF ir laimėjo vieną pirmąją kovą. Į ringą jis buvo sugrįžęs po 16 mėnesių pertraukos, kai gydėsi gautą per kovas traumą.

Antroji dvikova turėjo vykti prieš pat Naujuosius metus Japonijoje, po kurios G.Gugenišvilis planavo sugrįžti į M-1 ir vėl kovoti dėl čempiono vardo.

Teigiama, kad sportininko vairuojamas automobilis sekmadienį vakare trenkėsi į kitą mašiną, tačiau plačiau įvykis nekomentuojamas.  

VIDEO: Guramas Gugenišvilis – žvaigžde turėjęs būti kovotojas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius