Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Joshua pasirinko varžovą savo debiutui Jungtinėse Valstijose

„Anthony Joshua atvyksta į Ameriką“, – skelbia „CBS Sports“, pranešdamas, jog „didžiausia bokso žvaigždė“ pasirinko varžovą, kuriam leis pasikėsinti į britui šiuo metu priklausančius WBA, WBO ir IBF pasaulio sunkiasvorių čempiono titulus.
Anthony Joshua
Anthony Joshua / „Scanpix“ nuotr.

Skelbiama, jog birželio 1 arba 8 dieną „Madison Square Garden“ arenoje, Niujorke, A.Joshua (22-0-0) susikaus su profesionalų ringe dar nepralaimėjusiu Jarrellu „Big Baby“ Milleriu (23-0-1).

Tai būtų A.Joshua, kaip profesionalaus boksininko, debiutas JAV. Visos jo kovos iki šiol vykdavo Didžiojoje Britanijoje.

Buvo kalbama, kad A.Joshua titulus gins balandžio 13 dieną Londone, tačiau šios kovos su Dillianu Whyte'u 29-erių A.Joshua atsisakė, o ilgai eskaluotos kalbos apie galimą kovą su Deontay Wilderiu į realias derybas taip ir nevirto.

Brukline gimęs 30-metis J.Milleris paskutinėse keturiose savo kovose įveikė europiečius, tačiau niekad nėra kovojęs už JAV ribų.

A.Joshua paskutinį kartą kovojo rugsėjį, kai įveikė rusą Aleksandrą Povetkiną. J.Milleris paskutinėje savo kovoje lapkritį pranoko rumuną Bogdaną Dinu.

„Scanpix“ nuotr./Anthony Joshua – Aleksandras Povetkinas
„Scanpix“ nuotr./Anthony Joshua – Aleksandras Povetkinas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius