Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionė A.Nunes jaučiasi rakštimi: „UFC reikia, kad titulus skintų mielos šviesiaplaukės mergaitės“

Amanda Nunes jau pusantrų metų yra UFC čempionė, tačiau vargu, ar populiarumu kada nors prilygs Rondai Rousey ar kitoms kovotojoms. A.Nunes paaiškina: ji tiesiog netinka UFC organizacijai kaip reklaminis veidas.
Amanda Nunes
Amanda Nunes / „Scanpix“ nuotr.

UFC čempionės titulą 29-erių brazilė iškovojo dvikovoje su Miesha Tate, vėliau jį apgynė nugalėdama Rondą Rousey ir Valentiną Ševčenko.

„UFC nepadaro visko, ką galėtų, kad išreklamuotų A.Nunes vardą ir iškeltų ją kaip kitas kovotojas. Ir tai nesusiję su jos kovojimo įgūdžiais, kuriais ypatingai įsitikinome, kai ji per 48 sekundes sudorojo R.Rousey“, – rašo Mmamania.com.

„Aš, tiesą sakant, neatitinku UFC čempiono profilio, bet jie vis tiek turi dirbti su manimi, net jei jiems niekuomet nepavyks išreklamuoti manęs taip, kaip Rondą Rousey ar Holly Halm. Jiems reikia šviesiaplaukių, mielų mažų mergaičių, kurios ir kovoja, ir darosi asmenukes. Pripažinkime, man reikia konkuruoti su merginomis, kurios „parsiduoda“ lengviausiai“, – teigia pati A.Nunes.

„Scanpix“ nuotr./Amanda Nunes
„Scanpix“ nuotr./Amanda Nunes

Maža to, A.Nunes įsitikinusi, kad būtent dėl to UFC nori, kad ji kuo greičiau prarastų čempionės diržą.

Jie žūtbūt nori rasti kažką, kas įveiktų ir išspirtų mane

„Jie nėra idiotai, jie žino, ką daro. Viskas dėl marketingo. Štai todėl UFC ir yra UFC. Jie žūtbūt nori rasti kažką, kas įveiktų ir išspirtų mane. Aš ir jiems tai pasakiau. Aš žinau, kad jie nori kažko, ką galėtų lengviau reklamuoti ir su kuo lengviau uždirbtų pinigus“.

A.Nunes pripažįsta, kad dėl menkų UFC pastangų, plėtojant rinkodarinius su ja susijusius projektus, ji kenčia finansiškai.

„Visų kovotojų gerbūvis priklauso nuo to, kokius pinigus jie uždirba. Be abejo, ir aš noriu uždirbti daugiau. Titulo laimėjimas yra svajonės išsipildymas, bet norisi kažką turėti ir savo banko sąskaitoje, kad galėtum daryti įvairius dalykus. Be viešumo ir marketingo rasti rėmėjų labai sunku“.

„Scanpix“ nuotr./Amanda Nunes (kairėje)
„Scanpix“ nuotr./Amanda Nunes (kairėje)

Įdomu tai, kad prieš kelis mėnesius A.Nunes kalbėjo kiek kitaip ir nedemonstravo nusistatymo prieš UFC.

Rugsėjį ji sakė, kad nesivaiko populiarumo ir nebūtų patenkinta, jei dėl padidėjusio dėmesio jai tektų samdyti asmens sargybinį.

Net ir banko sąskaitomis buvo patenkinta. „Aš turiu pinigų. Aš uždirbau daugiau pinigų nei kada galvojau, kad uždirbsiu“, – tuomet kalbėjo brazilė.

Tiesa, ir tuomet ji pripažino, kad neatitinka UFC rinkodaros standartų: „Žinau, jog nesu graži mergina. Neturiu šviesių plaukų ir mėlynų akių. Nesu tokia, kokios norėtų UFC. Susitaikiau su tuo. Ketinu gyventi savo gyvenimą ir būti laiminga“.

„Scanpix“ nuotr./Amanda Nunes
„Scanpix“ nuotr./Amanda Nunes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius