Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Stanionį prajuokino kalbos, kad jis nežinomas kovotojas: „Jie tiesiog bijo“

WBA pusvidutinio svorio kategorijos pasaulio bokso čempionas Eimantas Stanionis teigia, kad Conoras Bennas yra „saugomas“ nuo susitikimo su juo, ir ginčija teiginius, kad į tokią jų kovą nebūtų parduota daug bilietų.
Eimantas Stanionis
Eimantas Stanionis / „Scanpix“ nuotr.

E.Stanionis praėjusį mėnesį Teksase nuvertė „reguliaraus“ pusvidutinio svorio kategorijos čempiono titulą gynusį rusą Radžabą Butajevą ir įsirašė į istoriją – tapo pirmuoju Lietuvos profesionalų pasaulio čempionu.

27-erių metų sportininkas laimėjo WBA karūną praėjus kelioms valandoms po to, kai britas C.Bennas per du raundus nukovė Chrisą Van Heerdeną.

Po šios kovos jo vadybininkas Eddie Hearnas buvo paklaustas, ar norėtų savo auklėtinį mesti į kovą su E.Stanioniu.

E.Hearnas gyrė 2016 m. olimpinių žaidynių dalyvį kaip „tikrai gerą kovotoją“, tačiau teigė, kad pusvidutinio svorio čempionas yra „nulinio profilio“ ir kad į tokias varžybas Londone jie parduotų tik 5 tūkst. bilietų.

E.Stanionis „Boxing Scene“ portalui atsakė į šiuos teiginius ir turėjo kardinaliai kitokią nuomonę.

„Aš girdėjau, ką sakė Eddie Hearnas. Jie nenori šios kovos, todėl jis ir pasakė, kad manęs niekas nepažįsta. Aš tiesiog nusijuokiau, kai tai išgirdau, bet jis tiesiog saugo savo klientą, tai jo darbas. Jis reklamuoja vaikiną ateičiai ir žino, kad su manimi būtų labai sunki kova.

Teiginiai apie neparduotus bilietus taip pat juokingi, nes Anglijoje yra didelė lietuvių bendruomenė, neabejoju, kad daug žmonių atskristų ir iš mano gimtosios šalies. Conoras yra geras kovotojas, jis moka smūgiuoti ir turi jėgos, bet jis niekada nekovojo su niekuo, kas darytų jam tokį spaudimą kaip aš, jis kovojo su neaktyviais vaikinais. Tačiau mūsų kova būtų labai smagi“, – kalbėjo pasaulio čempionas.

E.Stanionio pergalė prieš D.Butajevą atvėrė jam kelią į akistatą su Errolu Spensu, kuriam priklauso šios kategorijos WBA „super“ titulas.

E.Spensas taip pat turi WBC ir IBF pusvidutinio svorio diržus ir dar gali sutikti kovoti su WBO karaliumi Terence'u Crawfordu, tačiau E.Stanionis viliasi, kad kitas amerikiečio varžovas bus būtent jis.

„Mano sutartis reiškia, kad esu kitas eilėje kovoti su Spence'u, todėl lauksiu tokios galimybės, – neslėpė E.Stanionis.

– Būtų šaunu, jei galėčiau su juo kovoti dėl trijų diržų, nes kai pasieki vieną tikslą, turi išsikelti naujus, o aš noriu kitų diržų. Man patinka iššūkiai, noriu pamatyti, kur esu, noriu pamatyti, kaip skaudžiai galiu kąsti, kaip toli galiu eiti per ugnį.

Nežinau, ar Spence'as kitą kartą kovos su Crawfordu. Aš taip pat esu šio sporto gerbėjas, todėl norėčiau pamatyti tą kovą, bet taip pat esu jaunas, alkanas kovotojas, kuris nori didžiausių kovų. Esu sudaręs sutartį su Spence'u dėl kitos kovos, bet galbūt jis atsisakys diržų, o aš kovosiu su kuo nors kitu“, – svarstė kaunietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius