Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europos čempionas treniravo vilniečius

Per šventes jaunieji Vilniaus boksininkai sulaukė dovanų ne tik iš Kalėdų senio. Į sostinę su dovanomis atvyko Europos čempionas Eimantas Stanionis.
Eimantas Stanionis
Eimantas Stanionis / LBF nuotr.

Per šventes jaunieji Vilniaus boksininkai sulaukė dovanų ne tik iš Kalėdų senio. Į sostinę su dovanomis atvyko Europos čempionas Eimantas Stanionis, kuris kartu su Lietuvos rinktinės treneriu Vidu Bružu bokso treniruotes lankantiems vaikams surengė ir parodomąją treniruotę. 
 

„Skatiname vaikus ir jaunimą aktyviau sportuoti, nes vis daugiau vaikų renkasi ne sportą, o kompiuterius ir kitas pramogas, kurios neprisideda prie augančių vaikų sveikatos. Eimantas savo pavyzdžiu vaikams rodo, kad užsispyrimas ir ryžtas gali atverti kelią į dideles pergales. Būdamas vos 21 metų Eimantas tapo Europos čempionu. Didesnių ar mažesnių pergalių pasiekti gali kiekvienas vaikas ar jaunuolis, kuris užsibrėžęs siekia savo tikslo“, – sako treneris V.Bružas.

Universalioje arenoje „Sportima“ vykusioje bokso treniruotėje apsilankė ir Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Edis Urbanavičius, kuris kartu su boksininku ir treneriu aptarė pasibaigusį sezoną ir palinkėjo sėkmės kovose dėl olimpinio kelialapio.

Kaunietis E.Stanionis jau lankėsi treniruotėse Kėdainiuose ir Vilniuje. Artimiausiu metu ketina rengti treniruotes ir gimtajame mieste ne tik bokso treniruotes lankantiems vaikams, bet ir bendrojo lavinimo mokyklose.

„Norime supažindinti kuo daugiau vaikų su boksu. Tai geriausia sporto šaka norintiems ne tik aktyviai sportuoti, bet ir sveikai gyventi. Siekiame kuo daugiau vaikų pritraukti į bokso treniruotes ir galbūt surasime dar ne vieną būsimą Europos čempioną“, – sako E.Stanionis.

Lietuvos sporto apdovanojimų geriausio 2015 metų sportininko rinkimuose E.Stanionis gavo daugiausia sirgalių balsų, o trenerių rinkimuose nugalėjo V.Bružas. Tačiau galutinius sausio 5 dieną vyksiančių apdovanojimų rezultatus lems ne tik sirgalių balsai, bet ir komisijos verdiktas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius