Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Floydas Mayweatheris prieš kovą žinojo apie paslaptyje laikytą Manny Pacquiao traumą

Amžiaus boksoje dvikovoje nugalėjęs Floydas Mayweatheris Jaunesnysis dar prieš kovą galėjo žinoti apie paslaptyje laikytą jo varžovo Manny Pacquiao peties traumą. Visų laikų brangiausią bokso dvikovą sekmadienį taškais (118-110, 116-112, 116-112) laimėjo amerikietis.
Floydas Mayweatheris prieš Manny Pacquiao
Floydas Mayweatheris ir Manny Pacquiao / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Kaip pranešė bussinesinsider.com, 38 metų amerikietis jau prieš dvikovą galėjo žinoti ne tik apie slepiamą 36-erių filipiniečio traumą, bet ir kur kas daugiau svarbių detalių.

Po dvikovos spaudos konferencijoje M.Pacquiao pripažino, kad peties traumą patyrė prieš mėnesį. Dar po dienos Filipinuose boksininkas teigė, kad varžovo stovyklą viską apie tai žinojo, o F.Mayweatheris kovos metu tyčia taikėsi į sužeistą petį.

„Matėte, kaip jis traukė mane už rankos. Jis tai darė, nes žinojo apie traumą. Jis taikėsi į petį, esu įsitikinęs, kad sužinojo, kažkas jam viską pasakė“, – teigė M.Pacquiao. 

FightHype.com teigimu, F.Mayweatherio stovykla prieš kovą žinojo visas detales apie varžovo pasirengimą: po kiek raundų ir kaip jis treniravosi, net kiek laiko trukdavo duše. Anot šaltinių, F.Mayweatherio stovykla žinojo tokią informaciją, kuri prieinama tik artimiausiam M.Pacquiao žmonių ratui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius