Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Glory“ čempionas S.Maslobojevas skelbia aukcioną – pusę lėšų skirs Ukrainai

Stipriausios pasaulyje kikbokso organizacijos „Glory“ čempionu tapęs Sergejus Maslobojevas skelbia aukcioną.
Sergejus Maslobojevas parduoda savo pirštines
Sergejus Maslobojevas parduoda savo pirštines / Asmeninio archyvo nuotr.

35-erių kovotojas parduoda savo pirštines, su kuriomis ir iškovojo didžiausią savo gyvenimo pergalę – prieš dvi savaites titulinėje kovoje įveikė marokietį Tariką Khbabezą.

Pusę surinktos sumos jis žada skirti Ukrainai, jau 8 mėnesius bandančiai apsiginti nuo kruvinų Rusijos atakų, o kitą pusę – titulo gynybai.

„Tai – ne pirmas mano kartas. Teko ir anksčiau ieškoti būdų, kaip galima būtų padėti, bet reaguojant į paskutinių dienų įvykius ir suprantant, kad netrukus bus žiema, noriu dar kartą prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tikiu, kad tuo pačiu ir prie jos pergalės prieš agresorę Rusiją“, – rašo S.Maslobojevas.

„Likusi 50 proc. suma bus skirta tolimesniam mano pasiruošimui ginti iškovotą čempiono diržą. Labai apmaudu, bet kikboksas vis dar nėra olimpinė sporto šaka, tad jokios premijos ar rentos man nepriklauso ir lig šiol pasiruošimu tenka rūpintis asmeniškai“, – tęsė kovotojas.

„Tad nusprendžiau paskelbti vieno man labai brangaus daikto aukcioną. Daikto, dėl kurio aš įgyvendinau didžiausią savo gyvenimo svajonę – tapau galingiausios pasaulyje kikbokso organizacijos „Glory“ pussunkio svorio kategorijos čempionu!

Šis daiktas padėjo ne tik man iškovoti gyvenimo pergalę, bet ir mano gimtajai šaliai – Lietuvai – padovanojo pergalę, kurios iki manęs nė vienam lietuviui nebuvo pavykę iškovoti“, – pridūrė S.Maslobojevas, ringe vadinamas Kuvalda.

VIDEO: S.Maslobojevo mintys apie iškovotą čempiono titulą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius