-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ilgai laukta S.Maslobojevo kova neįvyks: varžovas negavo vizos

Kovinio sporto mėgėjų laukta ir jau gruodžio 7-ąją turėjusi įvykti Sergejaus Maslobojevo ir brito Fraserio Weightmano kova vis tik neįvyks. Apie tai savo asmeniniame feisbuke pranešė pats Lietuvos kovotojas.
Sergejus Maslobojevas
Sergejus Maslobojevas / Organizatorių nuotr.

„Glory 73“ turnyro kova buvo numatyta Kinijos mieste Šendžene. Visgi britas negavo Kinijos vizos ir kovą teko atšaukti.

„Nors ir kaip bebūtų apmaudu, bet mano kova, kuri turėjo įvykti gruodžio 7 d. Kinijoje, Šendženo mieste, neįvyks! – naujienomis pasidalino S.Maslobojevas. – Negaliu perteikti apmaudo dėl to, kiek buvo įdėta pastangų, darbo, vilčių bei lipimo per save. Reziumė toks, kad mano priešininkas Fraseris Weightmanas negavo vizos į Kiniją, o likus mažiau nei savaitei yra labiau nei sudėtinga rasti kažką iš organizacijos su viza į Kinija.

Be abejo, organizacija yra profesionali ir padengs dalį pasiruošimo išlaidų, nors apmaudo ir vidinio nusivylimo savo ir komandos aš negaliu nuslėpti. Visų laukto antro mano pasirodymo #Glory organizacijoje teks palaukti iki kitų metų pradžios. Visiems dar kartą dėkoju už palaikymą, paramą bei pagalbą. Kitais metais mes dar sudrebinsime pasaulį!“

S.Maslobojevas su F.Weightmanu turėjo kautis pussunkio svorio kategorijoje. Abu sportininkai jau buvo susitikę ringe praėjusį kovą Vilniuje vykusiame „King of Kings“ turnyre, o tuomet nesunkią pergalę iškovojo lietuvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius