-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Imtynininko Edgaro Venckaičio palydėtuvėse į Rio – pašmaikštavimas apie alų ir brendį

Vienintelis mūsų šalies imtynininkas Edgaras Venckaitis, iškovojęs kelialapį į 2016 metų olimpines žaidynes, buvo palydėtas į Braziliją. Vilniaus oro uoste su trisdešimtmečiu „klasiku“ iš Tauragės atsisveikino giminės, federacijos atstovai, bendražygiai imtynininkai ir draugai.
Edgaro Venckaičio išlydėtuvės
Edgaro Venckaičio išlydėtuvės / imtynes.lt nuotr.

Lietuvos imtynių federacijos garbės prezidentas, pasaulio imtynių čempionas Rimantas Bagdonas trumpoje kalboje palinkėjo gerų burtų, šaltų nervų ir sėkmės.

Savo ruožtu E.Venckaitis patikino, kad negailės savęs ir atiduos visas jėgas ant olimpinio kilimo.

„Iš devynioliktuko yra du atletai, kurie, mano manymu, turėtų būti turnyro autsaideriais. Jie abu turi keistas pavardes – Craigas Milleris iš Naujosios Zelandijos ir Alexanderis Manuelis Torresas iš Venesuelos. Vienas drąsiai galėtų reklamuoti alų, o kitas brendį, – šmaikštavo geros nuotaikos nestokojantis olimpietis.

– Vat juos ir norėčiau pirmame rate gauti „prasikvėpavimui“. Na, o jei burtai kris kitaip, kausiuos iki paskutinės sekundės su geriausiais pasaulio imtynininkais.

Olimpinėse žaidynėse pamirštami praeities nuopelnai, daug ką lemia psichologija. Šioje vietoje mano nervai tvirti, mėginsiu suvaldyti situaciją ir varžovams diktuoti savo sąlygas“.

Edgaras Venckaitis Rio de Žaneiro „Carioca“ arenoje startuos rugpjūčio 16 dieną. Savo varžovus svorio kategorijoje iki 66 kilogramų trenerių Mindaugo Ežerskio, Ruslano Vartanovo ir Jono Sabučio auklėtinis sužinos varžybų išvakarėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius