Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV suimtas buvęs bokso pasaulio čempionas J.Tayloras

Jungtinėse Valstijose trečiadienį už įtariamą buitinį smurtą suimtas buvęs vidutinio svorio bokso pasaulio čempionas Jermainas Tayloras, pranešė Arkanzaso televizija KATV.
Jermainas Tayloras
Jermainas Tayloras / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Boksas

J.Tayloras, kuriam šį mėnesį sukako 40 metų, buvo atgabentas į Pulaskio apygardos kalėjimą ir yra kaltinamas trečiojo laipsnio buitiniu smurtu bei užpuolimu sunkinančiomis aplinkybėmis, sakoma policijos atskaitoje, su kuria susipažino Litl Roke įsikūręs transliuotojas.

Dokumente pažymima, jog J.Tayloras buvo sulaikytas savo namuose, kur smogė kumščiu vienai moteriai, įrėmė jai į gerklę peilį ir grasino nužudyti.

Vietos policija jau buvo suėmusi sportininką pernai liepą, kai šis esą užpuolė vieną moterį, su kuria susitikinėjo, bet prokurorai šiuos kaltinimus vėliau panaikino, sakoma teisėsaugos ataskaitose.

Taip pat konstatuojama, jog J.Tayloras buvo lygtinai nuteistas kalėti 19 metų trijose atskirose bylose. Jos buvo iškeltos po sumušimo incidento vienoje priklausomybės ligų klinikoje ir įtariamo smurto sunkinančiomis aplinkybėmis per Martino Lutherio Kingo dienai skirtą paradą Litl Roke 2015-ųjų vasarį, taip pat po grasinimo vienai moteriai 2014-ųjų rugpjūtį.

Dviem mėnesiais vėliau boksininkas dalyvavo paskutinėje kovoje per savo karjerą ir, įveikęs australą Samą Solimaną, antrą kartą tapo Tarptautinės bokso federacijos čempionu vidutinio svorio kategorijoje.

Vėliau šis titulas buvo iš jo atimtas, nes sportininkas negalėjo jo apginti dėl teisinių priežasčių. J.Tayloras taip ir nesugrįžo į ringą, taigi jo karjera užsibaigė 33 pergalėmis, keturiais pralaimėjimais ir vienomis lygiosiomis.

Boksininkas taip pat laimėjo bronzą lengvo ir vidutinio svorio kategorijoje per 2000-ųjų olimpiadą Sidnėjuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius