-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Detektyvas: merginai trenkęs Ignas Mečajus pasuko į MMA, bet nauja šeima jį „primiršo“?

Nors merginos sumušimu apkaltintas Ignas Mečajus buvo linksniuojamas kaip dziudo kovotojas, aiškėja, kad vaikinas jau kurį laiką buvo pasukęs į mišriuosius kovos menus (MMA). Tiesa, naujieji sportininko kolegos sąsajų kratosi.
Ignas Mečajus kaltinamas smūgiavęs merginai į veidą
Ignas Mečajus kaltinamas smūgiavęs merginai į veidą / 15min nuotr.

Iš dziudo į mišrių kovos menų narvą pasukusio I.Mečajaus pavardę galima rasti MMA kovų protokoluose.

Tačiau kai kurie MMA atstovai mielai ištrintų 20-metį vyrą, kurį moteris Kalėdų rytą apkaltino smūgiu į veidą.

VIDEO: Igno Mečajaus smurtas prieš moterį

MMA ambasadorius neigė savo kolegų informaciją

Lietuvos MMA federacijos prezidentas Mindaugas Smirnovas ketvirtadienį 15min sakė, kad I.Mečajus, jo žiniomis, sportuoja „Vale Tudo“ klube Vilniuje.

15min susisiekus su vienu iš „Vale Tudo“ trenerių Alfredu Lifšicu, šis informaciją paneigė.

„Nežinau, žinokit, gal pasitikrinkit. Gal klaida kažkokia įsivėlė“, – kalbėjo A.Lifšicas, esantis MMA tarybos nariu ir ambasadoriumi.

Nežinau, žinokit, gal pasitikrinkit. Gal klaida kažkokia įsivėlė

Tačiau kitas „Vale Tudo“ treneris Artemijus Sitenkovas patvirtino, kad I.Mečajus sportuoja šiame klube. Jis nenorėjo situacijos komentuoti plačiau.

Po kelių minučių 15min sulaukė A.Lifšico skambučio. Jis pasakojo kalbėjęsis su MMA federacijos prezidentu ir pastarasis esą jį tikino, kad apie I.Mečajaus sąsają su „Vale Tudo“ 15min neužsiminė.

Tačiau išgirdęs, kad I.Mečajaus dalyvavimą klubo veikloje patvirtino ir kitas „Vale Tudo“ treneris, A.Lifšicas nutarė aiškintis.

A.Lifšicas vėliau vėl paskambino į 15min redakciją. „Pasitikslinau su Artemijumi. Tai jis (Ignas Mečajus) tik vieną kartą kaip svečias buvo atėjęs, bet jis nebuvo nei mūsų klubo narys, nei kas“, – tvirtino A.Lifšicas ir griežtai uždraudė straipsnyje naudoti jo ir A.Sitenkovo pavardes bei „Vale Tudo“ klubo pavadinimą.

Tai jis (Ignas Mečajus) tik vieną kartą kaip svečias buvo atėjęs, bet jis nebuvo nei mūsų klubo narys, nei kas

I.Mečajaus pavardė tarp „Vale Tudo“ narių paminėta dar pernai sausį.

„Jarjis Danho prisijungs prie Vale Tudo profesionalų sunkiasvorių komandos kurią sudaro didelis būrys sunkaus svorio kovotojų kurių tarpe yra: 5 pergales profesionalų tarpe jau iškovojęs Laurynas Urbonavičius, buvęs Lietuvos mėgėjų MMA, Grappling ir kovinio sambo čempionas Saimonas Marcinkevičius, Lietuvos dziudo čempionai Ignas Mečajus ir Žilvytis Lekavičius. Dažnas svečias Alfredo Lifšico treniruotėse taip pat yra 2008 metų Pekino olimpinių žaidynių sidabro medalio laimėtojas imtynininkas Mindaugas Mizgaitis“, – rašoma portalo lrytas.lt 2017-ųjų pradžioje publikuotame straipsnyje.

Primename, kad nukentėjusioji Gabrielė Kaitė Kalėdų rytą feisbuke paviešino nuotraukas ir vaizdo įrašą, kuriame matoma, kaip I.Mečajus smūgiuoja jai į veidą. Tiesa, vėliau savo įrašą ištrynė.

Netrukus paaiškėjo, kad įvykis užfiksuotas dar lapkričio 16-ąją. Generalinė prokuratūra ketvirtadienį 15min informavo, kad ikiteisminis tyrimas atliekamas pagal Baudžiamojo kodekso (BK) 284-ąjį straipsnį. Šioje BK normoje kalbama apie „Viešosios tvarkos pažeidimą“.

Incidentas apie 4.40 val. vyko Vilniaus gatvėje 29, viešoje vietoje prie naktinio baro „La Birra Pub“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius