Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nenugalimasis A.Joshua įvardijo du boksininkus, kurių prisibijo labiausiai

IBF, WBA ir IBO pasaulio sunkiasvorių bokso čempionas Anthony Joshua atskleidė, kurių varžovų prisibijo labiausiai. 19 pergalių iš tiek pat galimų iškovojęs britas įvardijo dvi pavardes.
Anthony Joshua
Anthony Joshua / „Scanpix“ nuotr.

„Didžiausią grėsmę man kelia du žmonės. Visų pirma, tai kitas mano varžovas. Jis labai patyręs, turi tikrai gerą artimą smūgį. Jis visą karjerą išsilaikė aukščiausiame lygyje, būdamas nuolatiniu pretendentu į titulinę kovą. Tai rodo jo talentą. Jei bent kartą paslysiu, viskas gali pasisukti ne mano naudai“, – apie bulgarą Kubratą Pulevą kalbėjo A.Joshua.

Būtent su šiuo 36-erių boksininku, kuris per savo karjerą pralaimėjo tik Vladimirui Kličko, A.Joshua susikaus spalio 28 dieną.

„Deontay Wilderis triukšmauja Jungtinėse Valstijose ir daugelis žmonių nori pamatyti kovą su juo. D.Wilderis taip pat yra grėsmingas varžovas“.

Tiesa, 27-erių A.Joshua pridūrė, kad dėl šių grėsmių pernelyg nesijaudina. „Negaliu nusileisti laipteliu žemiau. Esu pajėgus įveikti bet ką – tai sako mano ego, bet tuo pačiu turiu išlikti ant žemės ir neskraidžioti padebesiais“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius