Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nežmoniškas žiaurumas: Rusijos kariai šaltakraujiškai nušovė Ukrainos bokso trenerį

Ukrainą užpuolusios Rusijos armijos žiaurumui ribų nėra. Ukrainos bokso federacija (FBU) trečiadienį pranešė apie šaltakraujišką žymaus šalies bokso trenerio Oleksijaus Džunkiskio nužudymą.
Oleksijus Džunkiskis
Oleksijus Džunkiskis / FBU nuotr.

„Rusijos orkai nušovė garsų vaikų bokso trenerį O.Džunkiskį Irpinėje“, – rašoma FBU pranešime.

Pasak liudininkų, O.Džunkiskis bandė pasikalbėti su Rusijos kariais, įsiveržusiais į bokso salę, bet buvo tiesiog šaltakraujiškai nušautas vietoje.

„Ilsėkis ramybėje, treneri... Tegul Ukrainos žemelė būną tau minkšta“, – siaubingą žinią užbaigė Ukrainos bokso federacija.

O.Džunkiskis buvo keturis kartus pasaulio kariškių bokso čempionas. Dirbdamas vaikų trenerių ir paruošė ne vieną garsų boksininką. Jo išugdytas Olegas Laguta laimėjo Europos moksleivių bokso čempionato auksą (2016 m.), o Vladislavas Marčukas – sidabrą (2015 m.).

Antrą mėnesį Ukrainą puolantys Rusijos kariai, pasak pranešimų, pastarosiomis dienomis nužudė ir futbolininką Vladimirą Kolesniką.

Griuvėsiais virtusiame, bet toliau didvyriškai kovojančiame Mariupolyje skelbiama ir apie buvusio Ukrainos vandensvydžio rinktinės kapitono Jevheno Obedinskio mirtį. Jis žuvo per bombardavimą.

Socialinių tinklų nuotr./Jevhenas Obedinskis
Socialinių tinklų nuotr./Jevhenas Obedinskis

Nuo Rusijos bombų Mariupolyje anksčiau žuvo 11-metė Ukrainos jaunučių gimnastikos čempionė Katja Diačanka, o taip pat ir šalies laisvę gynę ISKA pasaulio kikbokso čempionas Maksimas Kagalas bei Ukrainos mišrių kovos menų (MMA) rinktinės narys Jegoras Birkunas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius