Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Okinava“ parsivežė prizų

Savaitgalį Šiauliuose vyko didžiausias Lietuvos karate kyokushin federacijos renginys - PEPSI TAURĖ, kurioje savo jėgas išbandė daugiau nei 500 dalyvių iš visų 30 Lietuvos karatė kiokushin klubų.
Klaipėdai atstovavo 17 sportininkų, iš kurių net pusė parsivežė medalius.
Klaipėdai atstovavo 17 sportininkų, iš kurių net pusė parsivežė medalius.
Temos: 1 Karatė

Sporto klubas „Okinava“ į šias varžybas delegavo 17 dalyvių, iš kurių net pusė parsivežė medalius.

Klubo instruktoriai Diana Mačiūtė, Darius Glodenis ir Robertas Skurdenis džiaugiasi, kad su tiek mažai dalyvių pavyko pasiekti tokių gerų rezultatų ir bendroje visų klubų įskaitoje papulti į geriausių klubų dešimtuką (užimta 9 vieta), paliekant už savęs labai stiprius klubus iš Vilniaus, Kauno, Šiaulių bei Panevėžio.
 

Skirtingose amžiaus ir svorio kategorijose čempionais tapo Laura Meškauskaitė , Edvinas Kontautas ir Evelina Zasčiurinskaitė. Vicečempionais tapo Julijus Tilvikas, Artūras Zavalnyj, Joana Sarpaliūtė ir Arturas Kirjakulovas. Bronzos medalio laimėtojais tapo – Erikas Tilvikas ir Dmitrijus Jaskovecas.

Labiausiai pagyrymų, anot varžybas stebėjusios klubo prezidentės Jurgitos Činauskaitės – Četiner, nusipelnė jaunių grupėje kovojęs ir kitais metais sieksiantis iškovoti kelialapį į Europos čempionatą Artur Kirjakulov.

Nors finale jis nusileido kovotojui iš Marijampolės klubo „Tornadas”, jo rankų ir kojų technika tikrai žavėjo publiką (antrą kovą jis baigė per 30 sekundžių nokautuodamas savo priešininką į saulės rezginį).

Taip pat didelį įspūdį paliko Julijaus Tilviko (leimėtos 3 kovos)  ir Edvino Kontauto (laimėtos 4 kovos) užsispyrimas ir ištvermė, kurie savo grupėse atitinkamai tapo vicečempionu ir čempionu. Nors medalių nepelnė, tačiau savo kovos technika ir valia išsiskyrė Viktorija Titkina bei Vadim Ivach, kurie jau pirmoje kovoje susitiko su būsimais čempionais.

Klubo instruktoriai liko patenkinti nors ir ne gausiu, tačiau rezultatyviu okinaviečių pasirodymu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius