Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ronda Rousey revanšinės kovos su Holly Holm tikisi dar šiemet

Praėjusių metų lapkritį viso pasaulio kovinio sporto gerbėjų dėmesį prikausčiusi Rondos Rousey ir Holly Holm kovos dėl UFC pasaulio čempionės diržo revanšas greičiausiai įvyks dar šiemet. Bent jau to tikisi sensacingai pirmąją kovą pralaimėjusi R.Rousey.
Ronda Rousey
Ronda Rousey / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Ronda Rousey

28 metų UFC superžvaigždė R.Rousey (12-1) minėtos kovos antrajame raunde buvo pasiųsta į triuškinantį nokdauną ir 34-erių buvusi pasaulio bokso čempionė H.Holm (10-0) tapo UFC diržo savininke.

Anot JAV bukmekerių, pagal lažybų bendrovėse atliktus statymus, ši kova tapo didžiausiu nusivylimu kovinio sporto istorijoje.

R.Rousey iškart po kovos reikalavo revanšo, tačiau UFC prezidentas Dana White'as teigė, kad kovotoja vis dar nepajėgs stoti į kovą UFC 200 varžybose Las Vegase, kurios vyks šių metų liepą. 

„Tai vyks kažkada vėliau, tačiau šiemet. Jie kol kas nepasakė man tikslios datos ir vietos. Tai sprendimas, kurį priimsime visi kartu. Laukiu jų pasiūlymo ir tada žiūrėsiu, kokios galimybės“, – sakė R.Rousey.

H.Holm jau kovo 5 dieną bandys apginti iš R.Rousey pavergtą čempionės titulą, kai stos į kovą su 29-erių Miesha Tate (17-5).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius