-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sumuštas įžeidžiančią dainą apie UFC žvaigždę įrašęs kovotojas

Rusijos mišrių kovos menų (MMA) kovotojas Dmitrijus Kuznecovas neseniai socialiniame tinkle „You Tube“ paskelbė įžeidžiančią dainą apie UFC žvaigždę Chabibą Nurmagomedovą. Dabar jis tvirtina, jog už tai jį sumušė penkių vyrų gauja.
Dmitrijus Kuznecovas
Dmitrijus Kuznecovas / „Instagram“ nuotr.

„Klipas ir daina yra mano asmeninė nuomonė apie jūsų dievuką. Manau, kad jo elgesys daro įtaką mūsų jaunajai kartai, nes dauguma žiūri į jį kaip nacionalinį turtą. Nepaisant visų laimėjimų, kas jis toks? Žmogus, kuris tyčiojasi iš alkanų ir benamių, nurodinėja, kokios muzikos reikėtų klausytis. Viskas sprendžiama fizine jėga, nors kiekvienas turėtų turėti teisę kurti gyvenimą tokį, kokio nori. Neišsižadu nė vieno pasakyt žodžio“, – instagrame į savo kritikus kreipėsi Anubio pavardę turintis kovotojas.

VIDEO: Skandalinga daina

D.Kuznecovo teigimu, po skandalingo įrašo jis iš karto sulaukė grasinimų ir netgi buvo sumuštas.

„Negyvename akmens amžiuje, kur viskas sprendžiama brutalia jėga. Mane užpuolė penki vyrai. Kas toliau? Kiek jų bus kitą kartą? Nesupratau, kodėl buvau tempiamas asfaltu, gal tikrai norėjo mane išprievartauti? Visgi šie metodai nesuveiks, tikrai neišsigąsiu“, – rašė D.Kuznecovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius