Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vitalijus Kličko: netrukus baigsiu profesionalaus boksininko karjerą

Pasaulio supersunkaus svorio profesionalų bokso čempionas pagal pasaulio bokso kongreso (WBC) versiją ukrainietis Vitalijus Kličko pareiškė, jog jo karjera šioje sporto šakoje einanti į pabaigą.
Vitalijus Kličko
Vitalijus Kličko / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Aš jau baigiu savo sportinę karjerą. Surengsiu dar vieną dvikovą ringe, daugiausiai – dvi“, - Ukrainos televizijos TVi laidoje kalbėjo nuo 2005 metų nusipelniusiu WBC pasaulio bokso čempionu tituluojamas boksininkas.

V.Kličko profesionalų bokso ringe iš 45 kovų 43 laimėjo anksčiau laiko (40 – nokautais), o du vieninteliai pralaimėjimai – patirtų traumų dvikovose su varžovais priežastis.

„Tiems, kurie seka brolių Kličko pasirodymą, galiu pasakyti. Neliūdėkite, Vladimiras už mane jaunesnis penkeriais metais ir dar ilgai turėtų jus džiuginti savo kovomis ringe“, - tvirtino Vitalijus Kličko, kuriam šių metų birželio mėnesį jau sukako 40 metų.

Broliams Vitalijui ir Vladimirui Kličko priklauso visi penki pasaulio profesionalų bokso čempionų titulai: Vitalijus – čempionas pagal WBC, o Vladimiras – pagal IBF, WBA, WBO bei IBO versijas.

Gruodžio 10 dieną Diuseldorfe (Vokietija) planuojamas Vladimiro Kličko (59 kovos: 56 pergalės (49 – nokautais) ir 3 nesėkmės) mačas su Prancūzijos sunkiasvoriu Jeanu-Marcu Gilbertu Mormecku (36 pergalės per 40 kovų profesionalų ringe (22 – nokautais) bei 4 pralaimėjimai).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius