Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinutė sunkiasvoriams: A.Usykas į pensiją T.Bellew išsiuntė įspūdingu nokautu

Aleksandras Usykas naktį iš šeštadienio į sekmadienį Mančesteryje išsiuntė rimtą žinutę aukščiausio sunkaus svorio diviziono boksininkams – įspūdingu nokautu į pensiją išlydėjo britą Tony Bellew.
Aleksandras Usykas ir Tonny'is Bellew
Aleksandras Usykas ir Tonny'is Bellew / „Scanpix“ nuotr.

Paskutinėje savo kovoje dalyvavusį 35-erių T.Bellew ukrainietis nokautavo aštuntame raunde.

Dvikovos pradžioje Didžiosios Britanijos atstovas demonstravo tvirtą charakterį ir niekuo nenusileido favoritu laikytam A.Usykui. Pastarasis bandė pasinaudoti ilgesnėmis rankomis, tačiau jo tiesūs smūgiai buvo atsargūs, bijant atgal gauti stiprius T.Bellew kablius.

Pasibaigus šeštajam raundui nė vienas boksininkas neturėjo ryškaus pranašumo. Visgi septintame raunde A.Usyko spaudimas pradėjo stipriai varginti T.Bellew ir ukrainietis iniciatyvą perėmė į savo rankas.

Galiausiai T.Bellew krito įpusėjus aštuntajam raundui, kai paleidęs kelis tikslius smūgius A.Usykas viską užbaigė įspūdingu kabliu iš kairės.

VIDEO: Oleksandr Usyk KOs Tony Bellew in epic fashion | Boxing Highlights

Taip A.Usikas apgynė visus keturis (WBA, IBF, WBC ir WBO) pirmojo sunkaus svorio diviziono („cruiserweight“) pasaulio čempiono diržus.

„Atidaviau visą save. Jis yra nuostabus kovotojas, ir nusipelnė visų apdovanojimų. Jis – geriausias kovotojas, prieš kurį man yra tekę stoti. Sunkiasvoriams jo vertėtų pasisaugoti“, – po kovos kalbėjo T.Bellew.

Profesionalo karjeroje A.Usykui tai buvo 16-a pergalė iš tiek pat galimų. 12-a iš jų 31-erių ukrainietis yra pasiekęs nokautais.

Dar prieš sekmadienio kovą A.Usykas teigė, jog įveikęs T.Bellew jis ketina persiorientuoti į aukščiausiąjį sunkiasvorių divizioną, kuriame sieks iššūkį mesti ir pačiam Anthony'iui Joshua.

Tuo tarpu T.Bellew karjerą baigė sąskaitoje turėdamas 30 pergalių (21 nokautas) ir 3 pralaimėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius