Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andriaus Gudžiaus debiutas prestižinėse varžybose apkarto po apmaudžios klaidos

Andrius Gudžius debiutavo „Kontinentinėje taurėje“, kurioje atstovavo Europos komandai. Deja, vienas nesėkmingas metimas lietuviui neleido pakovoti dėl nugalėtojo vardo, tačiau Europos čempionas užėmė garbingą trečiąją vietą.
Andrius Gudžius
Andrius Gudžius / „Scanpix“/AP nuotr.

Po pirmų trijų bandymų disko metimo sektoriuje A.Gudžius buvo varžybų lyderis. Pirmu mėginimu jis įrankį nusviedė 67,86 m., bet šį rezultatą teisėjai po kelių minučių anuliavo. Antru bandymu diskas skriejo 66,95 m ir užtikrino lietuviui lyderio poziciją. Trečias metimas vėl nebuvo įskaitytas.

Ketvirtąjį mėginimą gavęs A.Gudžius, deja, suklydo ir tai lėmė, kad dėl pirmos vietos ir dar vieno bandymo jam pakovoti nebuvo galimybės.

Varžybas laimėjo Federickas Dacresas iš Jamaikos, kuris penktu metimu diską nusviedė 67,97 m. Antras liko australas Matthew Denny, geriausiu bandymu numetęs mažiau nei A.Gudžius – 63,99 m.

Iš viso „Kontinentinėje taurėje“ varžosi keturios komandos: Europa, Afrika, Amerika ir jungtinė Azijos bei Ramiojo vandenyno ekipa.

Lietuvis Europos komandai uždirbo 6 taškus. Kol kas varžybose pirmauja Amerikos komanda (113 tšk.), Europa yra antra (105 tšk.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius