-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ir toliau – puikūs rezultatai

Ketvitradienio rytą į Belgrado „Crvena Zvezda” futbolo areną žengė dar grupelė Lietuvos lengvaatlečių, pasaulinėje studentų Universiadoje kovojančių tik dėl pačių aukščiausių vietų bei rezultatų
Sonata Tamošaitytė
Sonata Tamošaitytė / Augusto Četkausko nuotr.

100 metrų barjerinio bėgimo ketvirtajame atrankos bėgime Sonata Tamošaitytė atbėgo antra – 13,29 sekundės. Lietuvė pralaimėjo tik turkei Nevin Yanit (13,26). Kaip jau įprasta Universiadoje, tai – naujas Sonatos asmeninis rekordas bei antras rezultatas šalies istorijoje. Tarp visų atrankos dalyvių Sonatos laikas irgi antras, ji pateko į pusfinalį.

Pirmajame 200 metrų atrankos bėgime Inesa Rimkėvičiūtė liko ketvirta – 25,48 sekundės. Ji į pusfinalį nepateko ir bendroje įskaitoje liko 31 tarp 45 sportininkių.  Penktajame atrankos bėgime Lina Andrijauskaitė irgi liko ketvirta – 24,29 sekundės. Bendroje įskaitoje Linos laikas – 16 ir ji bėgs pusfinalyje tarp 24 geriausių. Atranką laimėjo Monique Williams iš Naujosios Zelandijos – 23,55 sekundės.

Egidijus Dilys antrajame vyrų atrankos bėgime liko antras – 21,30 ir pateko į ketvirtfinalį. Žilvinas Adomavičius trečiajame bėgime taip pat atbėgo antras – 21,44 ir bėgs kitame etape. Bendroje atrankos įskaitoje M.Dilio rezultatas – 11, Ž.Adomavičiaus – 18. Geriausią rezultatą tarp 78 dalyvių parodė Amras Seoudas Ibrahimas iš Egipto – 20,79 sekundės.

19.20 val. Lietuvos laiku prasidės vakarinės varžybos. Jose pusfinalyje startuos Valdas Valintėlis (400 metrų barjerinis bėgimas), ketvirtfinalyje bėgs Žilvinas Adomavičius ir Egidijus Dilys (200 metrų bėgimas), finale kovos šuolininkas į aukštį Nerijus Bužas bei trišuolininkas Mantas Dilys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius