-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kroatė nenusimena

Pekino olimpiados vicečempionė, Kroatijos šuolininkė į aukštį Blanką Vlasič, sekmadienį pirmajame Aukso lygos etape pralaimėjusi vokietei Ariane Friedrich, pripažino dar nepasiekusi optimalios sportinės formos.
Kroatijos šuolininkė Blanka Vlasič
Kroatijos šuolininkė Blanka Vlasič / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Šiuo metu dar nesu pasirengusi 100 procentų, tačiau iki pasaulio čempionato Berlyne tikiuosi įgauti geriausią sportinę formą. Turėjau minčių nugalėti ir sekmadienį, tačiau varžovė mane tiesiog nustebino. Atvirai sakau, kad tokio aukšto rezultato iš jos nesitikėjau. Greičiausiai jai padėjo ir savos sienos”, – oficialiam IAAF tinklalapiui sakė atletė.

„Ir aš pasiekiau neblogą rezultatą (2,03 metro), galiu juo didžiuotis. Atlikau ir keletą neblogų šuolių 2,09 metro aukštyje. Negaliu visada tik laimėti. Tad nenusimenu ir žvelgiu į ateitį. Dar viena nesėkmes Berlyne priežastis – sutrikęs miego ritmas. Man įprasta nuo 13 iki 17 valandos ilsėtis, o šuolininkų rungtis vyko kaip tik tuo metu. Organizmą teko apgaudinėti.”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius