Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renaud'as Lavillenie'as pagerino Sergejui Bubkai 21 metus priklausiusį pasaulio uždarų patalpų šuolių su kartimi rekordą

Olimpinis čempionas prancūzas Renaud'as Lavillenie'as pagerino 21 metus legendiniam šuolininkui su kartimi ukrainiečiui Sergejui Bubkai (6,15 m) priklausiusį planetos uždarų patalpų rekordą, tarptautiniame turnyre Donecke pirmuoju bandymu įveikęs 6,16 m aukštį.
Renaud'as Lavillenie'as
Renaud'as Lavillenie'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Varžybas stebėjęs pats S.Bubka šiame turnyre 6,15 m aukštį buvo įveikęs dar 1993 metais. 50-mečiui ukrainiečiui iki šiol priklauso vyrų šuolių su kartimi stadione pasaulio rekordas (6,14 m), kuris buvo užfiksuotas dar 1994 metais.

„Tai buvo visiška beprotybė. Norėjau pasirodyti kuo sėkmingiau. Tai tiesiog neįtikėtina“, – po rekordinio šuolio tvirtino 27-erių metų R.Lavillenie'as.

Prancūzijos šuolininko, kuris planetos lengvosios atletikos pirmenybėse 2009 ir 2001 metais iškovojo bronzą, o 2013-aisiais sidabrą, su kartimi bandymas Donecke įveikti 6,21 m aukštį buvo nesėkmingas.

VIDEO: Renaud'as Lavillenie'as pagerino pasaulio rekordą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius