Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 14

Lietuvos moterų regbio-7 rinktinė stoja į kovą Europos čempionate

Jau šį savaitgalį Kroatijos sostinėje Zagrebe Lietuvos moterų regbio-7 rinktinė stos į kovą Europos čempionato „Conference“ diviziono turnyre.
Moterų regbio-7 rinktinė
Moterų regbio-7 rinktinė / nuotr. LRF

B grupėje šeštadienį lietuvaitės žais su viena turnyro favoričių Latvijos komanda, taip pat su slovakėmis ir danėmis.

Tomo Zibolio treniruojamai Lietuvos komandai atstovaus Gintarė Aramavičienė, Eisvina Kučinskaitė, Izabelė Tautkutė, Viktorija Makovskytė, Sabina Sinkevič, Dainora Žemaitytė, Gintarė Nicinovaitė, Austėja Minkevičiūtė, Deimantė Flotskaja, Sandra Zažeckaitė, Greta Zažeckaitė ir Ineta Puzaraitė.

Lietuvos rinktinei dėl traumos negalės padėti geriausia 2016 ir 2017 metų Lietuvos regbininkė Erika Šimkonytė.

„Nors treniruočių turėjome nedaug, pasiruošimas buvo gana vykęs. Turime tikslą šeštadienį patekti į ketvirtfinalį. Labai aukštų tikslų nekeliame, nuotaikos geros, merginos pailsėjusios, tinkamai nusiteikusios. Laukia geros kovos“, – prieš skrydį į Zagrebą teigė T.Zibolis.

Nuotaikos geros, merginos pailsėjusios, tinkamai nusiteikusios

A grupėje rungtyniaus Austrijos, Moldovos, Maltos ir Slovėnijos regbininkės, o C grupėje – Kroatijos, Bulgarijos, Andoros ir Liuksemburgo komandos.

„Tikiuosi, kad seksis gerai ir įvykdysime savo tikslus. Galimybes tam turime, žiūrėsime, ar užteks noro. Visai komandai norėčiau palinkėti kovingumo ir, kad nepasiduotume ankščiau laiko“, – pridūrė Lietuvos rinktinės kapitonė Dainora Žemaitytė.

Į turnyro ketvirtfinalį pateks po dvi stipriausias grupių komandas bei dar dvi geriausios trečiąsias vietas užimsiančios ekipos.

Ten pat Zagrebe vyks ir Europos vyrų regbio-7 čempionato „Trophy“ diviziono pirmasis etapas. Lietuvos rinktinė yra išsikėlusi tikslą kautis dėl pirmos vietos ir kelialapio į elitinį divizioną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius