Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 08

Lietuvos regbininkai Europos čempionate šventė antrąją pergalę

Lietuvos vyrų regbio-7 rinktinė iškovojo antrąją pergalę Kroatijoje vykstančiame Europos čempionato „Trophy“ diviziono turnyre. Lietuviai antrajame B grupės susitikime penktadienį 21:7 (7:7) nugalėjo Vengrijos ekipą.
Regbis
Regbis / LRF nuotr.

Nors vengrai buvo laikomi mačo autsaideriais, lietuvių klaidos ir daugybė pauzių leido vengrams po pirmojo kėlinio dar išsaugoti lygų rezultatą. Antrajame kėlinyje žeminimus atliko Domantas Bagužis bei Martynas Lianzbergas ir lietuviai iškovojo pergalę. Pirmajame kėlinyje pasižymėjo Tomas Zibolis.

Šiame turnyre Lietuvos rinktinės gretose debiutavo jaunasis Matas Miežys. Vienas talentingiausių Lietuvos regbininkų taip pat buvo aktyvus ir padėjo Lietuvos rinktinei perimti iniciatyvą.

„Emocijos labai geros, nes pirmą kartą žaidžiu vyrų rinktinėje. Nesitikėjau, kad taip greitai būsiu pakviestas į vyrų komandą, bet kai pakvietė, tai labai apsidžiaugiau, – kalbėjo M.Miežys. – Matosi, kad patirties dar trūksta, bet viskas su ateis su laiku. Antrosios rungtynės buvo sunkesnės, nes jas pradėjome nesilaikydami savo plano“.

Paskutines grupės rungtynes lietuviai žais su taip pat abejas rungtynes laimėjusia Rumunija. Šios ekipos jau turi vietą ketvirtfinalyje.

„Rumunų nebijome, manau, kad jie yra panašaus pajėgumo, kaip ir mes“, – pridūrė M. Miežys.

Moterų „Conference 1“ diviziono B grupės antrosiose rungtynėse Lietuvos rinktinė 0:26 (0:21) nusileido Kroatijos komandai ir patyrė pirmąją nesėkmę

Paskutines grupės rungtynes lietuvės žais su abu mačus pralaimėjusia Slovakijos ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius