Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 10 06

Perrinkta Lietuvos regbio federacijos valdžia

Lietuvos regbio federacijos (LRF) prezidentu antrai kadencijai perrinktas Rytis Davidovičius. Tai paaiškėjo po sekmadienį Kaune įvykusio balsavimo Visuotiniame LRF narių susirinkime.
Rytis Davidovičius
Rytis Davidovičius / Sauliaus Čirbos nuotr.
Temos: 1 Regbis

LRF generaliniu direktoriumi lieka Irmantas Kukulskis. LRF komunikacijos komiteto pirmininku tapo Tomas Bieliauskas, o komercijos komitetui vadovaus Paulius Zubavičius. Garbės Prezidentu už indėlį į Lietuvos regbį tapo ilgametis Kauno „Ąžuolo“ klubo vadovas Vytautas Vasilenka. Tokios pareigos LRF paskirtos pirmą kartą.

„LRF valdyba išliko beveik nepakitusi, nes žmonės teigiamai įvertino ketverių metų darbą. Mūsų tikslai yra tęsti pradėtus darbus ir koncentruotis į projektų kokybę. Pagrindiniu prioritetu išlieka rinktinės, žymiai didesnis dėmesys bus skiriamas vaikų ir jaunučių pirmenybėms. Susirūpinimą kelia moterų ir jaunių regbis. Toliau tęsime pradėtus plėtros projektus. Sėkmingai vyksta „Top“ lyga, bet sieksime dar labiau pagerinti čempionato kokybę ir matomumą. Skirsime daug dėmesio regbio populiarinimui ir sporto šakos supažindinimui“, – kalbėjo I.Kukulskis.

LRF nariai taip pat balsavo dėl rugpjūčio mėnesį LRF Valdybos pateikto pasiūlymo už sistemingus LRF įstatų pažeidimus ir neadekvataus elgesio iš Šiaulių „Baltrex-Šiaulių“ komandos atimti 7 taškus Lietuvos regbio-7 čempionate, su -14 taškų pradėti kovą „Top“ lygoje bei pašalinti klubą iš LRF narių.

Po balsavimo buvo nuspręsta pašalinti „Baltrex-Šiaulius“ iš LRF narių, bet neatimti iškovotų taškų. Tai reiškia, kad „Baltrex-Šiauliai“ oficialiai bus pripažinti Lietuvos regbio-7 čempionais ir galės kovoti dėl „Top“ lygos aukso.

„LRF nariai nusprendė, kad čempionai turi paaiškėti stadionuose, o ne popieriuose. „Baltrex-Šiaulių“ išbraukimas iš LRF narių neatima teisės varžysis Lietuvos čempionatuose ir „Top“ lygos varžybose. Narystė LRF tam nėra būtina“, – situaciją komentavo I.Kukulskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius