Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 15

Šešių nacijų regbio turnyro kulminacija! Kas taps čempionais?

Savaitgalį Kardife paaiškės šių metų regbio šešių nacijų turnyro čempionai. Juos bus galima tituluoti Europos regbio čempionais.
Škotai įveikė airius
Škotai šešių nacijų turnyre įveikė airius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Regbis

Velsas – Anglija

Šį šeštadienį 19:00 Kardife paaiškės Europos regbio čempionai. Velsas namuose privalo įveikti Angliją aštuonių taškų skirtumu. Tik prieš mėnesį iš nesėkmių liūno išbridę valai dabar atrodo turį realią galimybę išsaugoti čempionų titulą. Anglijai praeito savaitgalio pergalė rungtynėse su Italija nebuvo lengva ir jeigu toks žaidimas pasikartos, čempionų titulas gali lengvai išsprūsti iš rankų. Labai didelę įtaką turėtų turėti saugų poros Ben Youngs ir Owen Farrell sugrįžimas į startinę sudėtį. Velsas praeitą savaitgalį neteko kapitono Ryan Jones, kuriam lūžo petis, tačiau gerai nusiteikusiai rinktinei tai neturėtų pakenkti.

 Italija – Airija

Paskutinį turnyro savaitgalį šeštadienį 16:30 atidarys Italija ir Airija. Abi rinktinės šiemet jau spėjo pasižymėti nestabiliu žaidimu ir prognozuoti rezultatą nelengva. Besiruošiančius airius rimtai sukrėtė nauja saugo Jonathan Sexton trauma. Kertinis komandos žaidėjas jau praleido paskutinius dvejus susitikimus gydydamasis kirkšnies traumą. Italijos rinktinei pergalė rungtynėse su Airija būtų primoji per daugiau dešimtmetį, kurį ji dalyvauja šiame turnyre.

Prancūzija – Škotija

Prancūzija šeštadienį 22:00 namuose susitinka su Škotija. Pralaimėjimo atveju prancūzams tektų „medinis šaukštas” - apdovanojimas skiriamas prasčiausiai turnyro komandai. Šio šmaikštaus gėdos simbolio rinktinei nėra tekę gauti nuo 1957, todėl dera manyti, kad šeštadienį bus dedamos visos pastangos jo išvengti ir šiemet. Žinoma, trenerį Philippe Saint-Andre nuo atleidimo gali išgelbėti tik federacijos malonė, bet nebe pergalė. Škotija šiemet jau laimėjo dvejas rungtynes ir bus bandoma pasinaudoti sumaištimi prancūzų gretose siekiant trečiosios pergalės. Deja, škotų gretose šeštadienį nebus galingo antros linijos žaidėjo Richie Gray.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius