Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 11

„Top“ lygos antrasis ratas: ar pavyks Kauno ir Kekavos klubams atsirevanšuoti šiauliečiams?

Šeštadienį dvejomis rungtynėmis Kaune ir Rygoje (Latvija) prasidės regbio „Top“ lygos antrasis ratas. Po skaudaus pralaimėjimo pirmajame rate Šiauliuose Kauno „Ąžuolas-FM Tauras“ sieks mesti rimtą iššūkį pirmenybių lyderiams, o Rygoje vyks intriguojanti kova tarp antrąją ir trečiąją vietas užimančių klubų.
Regbis: „Vaira-Kalvis“ - „Ąžuolas-FM Tauras“
Regbis: „Vaira-Kalvis“ - „Ąžuolas-FM Tauras“ / Giedriaus Vaitkevičiaus nuotr.
Temos: 1 Regbis

„Ąžuolas-FM Tauras“ šeštadienį Šiaulių „Baltrex-Šiaulius“ priims S. Dariaus ir S. Girėno stadione. Čia kauniečiai buvo labai arti pergalės žaisdami su Kekavos „Transact Pro-Miesnieki“ komanda. Pirmojo turo rungtynėse „Baltrex-Šiauliai“ kauniečius nugalėjo 85:15.

„Išvykoje tikrai bus sunkiau. Kauno klubą vertiname rimtai ir bandysime žaisti panašų greitą žaidimą kaip ir pirmajame susitikime. Mums šiuo metu labai reikalinga pergalė, todėl rezultatas nėra labai svarbus. Svarbiausia – laimėti rungtynes“, – sakė „Baltrex-Šiaulių“ treneris Edmundas Ščavinskas.

Treneris taip pat pripažino, kad „Baltrex-Šiauliai“ jau galvoja ir tikslus dėliojasi rugsėjo 26 dienos rungtynėms su „Vairo-Kalvio“ ekipa. Tos rungtynės turėtų lemti, kas taps „Top“ lygos čempionu.

Po nesėkmingos čempionato pradžios „Ąžuolo-FM Tauro“ regbininkai su kiekviena savaite gerina savo žaidimą. Šeštadienio rungtynėse jie pasiryžę mesti iššūkio pirmenybių favoritams.

„Tikimės, kad kausimės su varžovais ir bus lygi kova. Mes orientuojamės ne tik į rungtynes su “Baltrex-Šiauliais„. Tos klaidos, kurias darėme pirmajame mače, kartojosi ir vėliau. Todėl kryptingai dirbame ir didžiausią dėmesį skiriame gynybos gerinimui. Paskutinėse rungtynėse su “Vairu-Kalviu„ ir “Transact Pro-Miesnieki„ gynyba jau buvo geresnė, todėl šeštadienį mėginsime pasipriešinti lyderiams“, – kalbėjo „Ąžuolo-FM Tauro“ treneris Giedrius Narakas.

Kitose rungtynėse Rygoje susitiks „Transact Pro-Miesnieki“ ir Šiaulių „Vairas-Kalvis“. Pirmajame susitikime Šiauliuose „Vairas-Kalvis“ iškovojo pergalę 46:19, bet ryškesnį pranašumą įgijo tik rungtynių pabaigoje, todėl stadione turėtų būti tikrai karšta. Latviams pergalė taip pat leistų tęti kovą

„Top“ lygos IV turas:

Rugsėjo 12 d.

14 val. Kauno „Ąžuolas-FM Tauras“ – Šiaulių „Baltrex-Šiauliai“ (S. Dariaus ir S. Girėno stadionas, Perkūno al. 5).

14 val. Kekavos „Transact Pro-Miesnieki“ – Šiaulių „Vairas-Kalvis“ (RTK stadionas, Braslas iela 17).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius