Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 07 10

10 geimų iš eilės laimėjęs Novakas Džokovičius – Vimbldono pusfinalyje

Novakas Džokovičius (ATP-1) ir Davidas Goffinas (ATP-23) praeityje buvo turėję keletą įspūdingų dvikovų, o paskutiniajame susitikime belgas netgi iškovojo pergalę. Visgi Vimbldono ketvirtfinalyje turnyro favoritas pademonstravo klasę ir sutriuškino kovingąjį oponentą.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Serbas per 1 valandą ir 56 minutes 6:4, 6:0, 6:2 nepasigailėjo D.Goffino ir į Vimbldono pusfinalį prasibrovė devintąjį kartą.

Stipriausiam Belgijos tenisininkui tai buvo Vimbldono ketvirtfinalio krikštas. Jis siekė tapti pirmuoju savo šalies atstovu nuo 2002-ųjų, pasiekusiam „Didžiojo kirčio“ pusfinalį.

Visgi mačo eiga galėjo pasisukti ir kita linkme, o tą po mačo pabrėžė ir dvikovos nugalėtojas.

D.Goffinas pirmasis šovė į priekį ir pirmajame sete pirmavo 4:3 bei padavinėjo. Tačiau jau kitame geime serbas išlygino rezultatą, o jau visai netrukus laimėjo setą 6:4.

Iš viso Nolė laimėjo net 10 geimų paeiliui. Šią seriją belgas sustabdė tik trečiojo seto pradžioje laimėdamas savo padavimus.

Pirmajai pasaulio raketei tai bus 36-asis „Didžiojo kirčio“ turnyrų pusfinalis, o pergalė ketvirtfinalyje buvo jau 70-oji Vimbldone.

„Davidas dvikovą pradėjo puikiai ir dominavo daugelyje ilgesnių pasimušinėjimų. Tačiau pakeitus kamuoliukus aš sugebėjau iš karto išlyginti rezultatą, o kritiniu tapo 10-asis pirmojo seto geimas. Viskas galėjo pasisukti ir kita linkme – kas žino, kaip būtų susiklostęs mačas, jei būčiau pralaimėjęs pirmą setą“, – šypseną veide išspaudė Džokovičius.

Serbas pastaruoju metu dominuoja „Didžiojo kirčio“ turnyruose – laimėjo 31-ą susitikimą iš pastarųjų 32-ų, o net 23 pergalės buvo pasiektos sausais rezultatais.

Pusfinalyje Nolės lauks argentinietis Guido Pella (ATP-26) arba Roberto Bautista-Agutas (ATP-22).

VIDEO: Novakas Džokovičius - Davidas Goffinas. Dvikovos akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius