Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 26

170 cm ūgio mažylis stebina toliau: Diego Schwartzmanas triumfavo Rio

Diego Schwartzmanas toliau demonstruoja fenomenalų tenisą ir užtikrintai triumfavo ATP 500 serijos „Rio Open“ turnyro finale. 170 cm ūgio mažylis užtikrintai 6:2, 6:3 nugalėjo devyneriais metais vyresnį Ispanijos tenisininką Fernandą Verdasco ir laimėjo didžiausią turnyrą karjeroje.
Diego Schwartzmanas
Diego Schwartzmanas / „Scanpix“ nuotr.

Po šios pergalės Argentinos tenisininkas naujai paskelbtame geriausių pasaulio tenisininkų sąraše pakilo į rekordinę 18-ą vietą.

D.Schwartzmanas viso turnyro metu nepralaimėjo nė vieno seto.

Pačioje mačo pradžioje tenisininkai apsikeitė nesėkmingomis padavimų serijomis, tačiau vėliau 25-erių metų argentinietis laimėjo keturis geimus iš eilės ir setą.

Antra dalis susiklostė panašiai. D.Schwartzmanas rezultatui esant 2:2 laimėjo keturis geimus iš penkių ir iškovojo kol kas svarbiausią titulą karjeroje.

„Negalvojau, kad stovėsiu čia su trofėjumi, – po pergalės atviravo D.Schwartzmanas. – Tai neįtikėtina savaitė man. Kiekvienas mačas, kiekvienas setas klostėsi tobulai. Stengsiuosi kiek galima tuo pasimėgauti, nors po kelių valandų jau turiu būti lėktuve.“

D.Schwartzmanas pelnė 500 reitingo taškų ir gavo 365 tūkstančių dolerių premiją. Tai antras jo čempiono titulas karjeroje. Po šios pergalės jis kartu su kitu finalo dalyviu F.Verdasco išskrido į Meksiką, kur dalyvaus kitame ATP 500 serijos turnyre.

Akapulko varžybose taip pat žais ir lietuvis Ričardas Berankis.

VIDEO: „Rio Open“ finalo apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius