Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 09 04

A.Murray neturėjo jokių šansų prieš 13 metų jaunesnį kanadietį

Beveik penkių valandų trilerį pirmajame „US Open“ rate ištvėręs Andy Murray (ATP-115) antroje turnyro kovoje neturėjo jokių šansų. 33-ejų škotas po trijų setų sudėjo ginklus prieš 13 metų jaunesnį kanadietį Felixą Augerį-Aliassime'ą (ATP-21) – 2:6, 3:6, 4:6.
Andy Murray neturėjo jokių šansų
Andy Murray neturėjo jokių šansų / „Scanpix“ nuotr.

Trečioji Kanados raketė korte su A.Murray užtruko 2 valandas ir 10 minučių.

Škotas neatsigavo po sekinančios kovos antradienį, kai prieš Yoshihito Nishioką iš Japonijos penkiuose setuose užtruko net 4 valandas ir 39 minutes.

193 cm ūgio jo varžovas sutalžė A.Murray galingais padavimais – F.Augeris-Aliassime'as atliko net 24 neatremiamus padavimus (ace'us) ir 52 winnerius. Palyginimui, veteranas iš Škotijos pasižymėjo vos 2 ace'ais ir 9 winneriais.

20-metis Kanados tenisininkas po mačo prisiminė, jog dar prieš mažiau nei dešimtmetį pats iš tribūnų stebėjo ir idealizavo A.Murray.

„Gyvenimas juokingas, nes dar 2011-aisiais sėdėjau čia būdamas vaikas ir žiūrėjau, kaip Andy trečiajame rate žaidžia prieš Feliciano Lopezą. Beprotiška, kad praėjus devyneriems metams aš pats žaidžiu prieš jį ir netgi laimiu“, – kalbėjo F.Augeris-Aliassime'as.

Kanadietis trečiajame „US Open“ rate žais prieš britą Danielį Evansą (ATP-31) arba prancūzą Corentiną Moutet (ATP-77). Jų akistata startavo dar vakar, bet dėl lietaus mačą teko nutraukti trečiajame sete, abiem tenisininkams laimėjus po setą.

Primename, kad kovą „US Open“ turnyre tęsia ir Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis (ATP-65), kuris penktadienio vakarą žais trečiojo rato susitikimą su ispanu Pablo Carreno-Busta (ATP-21).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius