-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 27

Andy Murray be didelių sunkumų žengė į stipriausiųjų aštuonetą Barselonoje

Geriausias planetos tenisininkas Andy Murray pagaliau sužaidė mačą „Barcelona Open“ pirmenybėse ir iškovojęs pergalę pateko į ketvirtfinalį. Dėl varžovo traumos į aštuntfinalį patekęs britas ketvirtadienį 6:4, 6:4 nugalėjo ispaną Feliciano Lopezą.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“/AP nuotr.

Pirmoji pasaulio raketė prieš savaitę Monte Karle patyrė netikėtą nesėkmę trečiame turnyro etape ir dėl šios priežasties nusprendė rungtyniauti Barselonoje. Čia A.Murray dėl Bernardo Tomičiaus traumos keliavo tiesiai į aštuntfinalį, o iškovojęs pergalę pakartojo geriausią savo pasiekimą šiame Ispanijos turnyre.

2012-aisiais A.Murray taip pat pateko į „Barcelona Open“ ketvirtfinalį, bet nusileido Milošui Raoničiui. Didžiosios Britanijos tenisininkas dėl vietos stipriausiųjų ketverte susikaus su Alberto Ramoso ir Roberto Bautista-Aguto poros nugalėtoju.

Perspektyvių ATP tenisininkų mūšyje Alexanderį Zverevą be jokio vargo parbloškė Pietų Korėjos talentas Hyeonas Chungas. Jis per 83 minutes savo varžovą nugalėjo 6:1, 6:4.

Į „Barcelona Open“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 90 ATP reitingo taškų bei 58 tūkst. JAV dolerių piginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius