Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 24

Andy Murray kitą savaitgalį nepadės savo šalies rinktinei Daviso taurėje

Pirmoji pasaulio raketė Andy Murray praleis kitą savaitę įvyksiančią Didžiosios Britanijos Daviso taurės dvikovą su Kanados rinktine. Britas nepateko tarp keturių žmonių sąrašo, kurie buvo pakviesti į komandą, tačiau kapitonas Leonas Smithas lauks savo geriausio žaidėjo, jeigu šis persigalvotų.
„Australian Open“ pirmasis etapas: Andy Murray – Ilja Marčenko
„Australian Open“ pirmasis etapas: Andy Murray – Ilja Marčenko / „Scanpix“ nuotr.

A.Murray ir Novakas Džokovičius patyrė sensacingus pralaimėjimus šiuo metu vykstančiame „Australian Open“ turnyre, tačiau pastarasis ketina padėti Serbijos rinktinei dvikovoje su Rusija.

Tuo tarpu škotas yra labiau linkęs pailsėti, nes praėjusio sezono pabaigoje smarkiai nualino savo kūną, kad pasiektų pirmąją vietą ATP pasaulio reitinge.

A.Murray turėjo vos dvi savaites atostogų po savo triumfo „World Tour Finals“ pirmenybėse, tačiau kitame savo turnyre žais tik vasario pabaigoje prasidėsiančiame „Dubai Duty Free Championships “.

„Toliau bendrausime su Andy dėl galimo jo dalyvavimo Daviso taurėje, – kalbėjo Didžiosios Britanijos rinktinės kapitonas L.Smithas. – Mano nuomone, jam reikėtų pailsėti.

Nesupraskite klaidingai. Labai norėčiau, kad jis žaistų, tačiau manau, kad tai teisingiausias sprendimas jo sveikatai. Jis praktiškai neturėjo poilsio praėjusiais metais, todėl dabar tam gali būti pats geriausias laikas.

Vėliau jis žais Dubajuje, Indian Velse, Majamyje ir tuomet prasidės grunto sezonas. Nelabai bus kada ilsėtis.“

Didžiosios Britanijos rinktinei kitą savaitę turėtų atstovauti Danielis Evansas, Kyle'as Edmundas, Jamie Murray bei Dominicas Inglotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius