Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 10 01

Andy Murray nusprendė rungtyniauti Pekine, nes nori pavyti Novaką Džokovičių

Antroji pasaulio raketė Andy Murray nusprendė dalyvauti kitą savaitę prasidėsiančiame „China Open“ turnyre Pekine, nes nori sumažinti savo atsilikimą nuo geriausio pasaulio tenisininko Novako Džokovičiaus. Po pralaimėjimo Daviso taurės dvikovoje su Argentina britas teigė, jog jam reikia poilsio, tačiau persigalvojo ir bandys savo laimę Kinijos turnyre.
Kei Nishikoris „US Open“ ketvirtfinalyje patiesė Andy Murray
Kei Nishikoris „US Open“ ketvirtfinalyje patiesė Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Jeigu A.Murray iškovotų pagrindinį „China Open“ trofėjų, tai sumažintų atsilikimą nuo N.Džokovičiaus apie 1000 taškų. Serbas Pekine nusprendė nedalyvauti, nes jau kelis mėnesius jį kankina alkūnės trauma.

Pirmoji pasaulio raketė šią vasarą anksti pasitraukė iš Vimbldono varžybų, vėliau pralaimėjo savo pirmąjį mačą olimpinėse žaidynėse, o dėl alkūnės traumos nerungtyniavo Sinsinatyje. Nerimaudamas dėl savo sveikatos jis vis tik dalyvavo „US Open“ čempionate, tačiau finale pralaimėjo Stanui Wawrinkai.

Tai paliko A.Murray atviras duris bei nedidelę galimybę šį sezoną užimti pirmą vietą pasaulio reitinge. N.Džokovičius daugelyje likusių turnyrų turės ginti savo taškus, nes praėjusiais metais sezoną baigė iškovodamas ne vieną titulą.

A.Murray „China Open“ turnyre bus pirmasis pagal skirstymą, o pirmame etape susitiks su Andreasu Seppiu, kuris šiuo metu pasaulio reitinge yra 94-as. Škotas laimėjo paskutinius septynis jų tarpusavio susitikimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius