Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 02

Andy Murray tikisi geros 2016-ų metų pradžios Hopmano taurėje

Andy Murray dalyvaus Hopmano taurėje ketvirtą kartą savo karjeroje. Jo nuomone, tai turnyras, kuris jam padės puikiai pasiruošti vienam iš svarbiausių metų čempionatų „Australian Open“.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“/AP nuotr.

„Manau, kad labai naudinga čia atvykti iš anksto, – teigė A.Murray. - Čia temperatūra nuolat svyruoja aplink 35-is laipsnius, todėl sąlygos nėra pačios geriausios. 

Manęs laukia garantuoti trys mačai vienetų bei mišrių dvejetų varžybose, todėl gausiu labai daug laiko aikštėje ir puikiai prisitaikysiu prie šios laiko zonos.“

A.Murray tikisi, kad ketvirtas kartas nemeluos, nes antrajai pasaulio raketei šio turnyro nepavyko laimėti nė karto. Geriausias jo pasirodymas buvo 2010-ais metais, kuomet jis su Laura Robson pralaimėjo finale.

Šiais metais škotas poroje rungtyniaus kartu su Heather Watson, su kuria žaidė ir praėjusiais metais. 

„Man visuomet patinka dalyvauti šiame turnyre, – pasakojo A.Murray. – Tai puikus būdas pradėti metus. Tikiuosi, kad šį kartą mišrių dvejetų varžybose mums pasiseks labiau nei praėjusį kartą.

Su Heather mišrių dvejetų turnyre dalyvaujame tik Hopmano taurėje tačiau šiais metais jos žaidimą pažįstu daug geriau, todėl tai turėtų mums padėti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius