Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 12 18

Ar pavyks Victoriai Azarenkai dar kartą užkariauti „Australian Open“ turnyrą?

Victorios Azarenkos karjera kupina įvairių traumų, kurios neleidžia tenisininkei išlikti pačiame aukščiausiame lygyje. Tačiau 2015-i metai Baltarusijos sportininkei buvo sėkmingi ir panašu, kad ji pradeda įgyti aukštą sportinę formą ir bus pasiruošusi gerai pasirodyti „Australian Open“ turnyre.
Victoria Azarenka
Victoria Azarenka / USA Today Sports

26-ų metų tenisininkės kilimas reitinge prasidėjo šių metų „Australian Open“ turnyre. Ji „Didžiojo kirčio“ turnyrą Melburne yra laimėjusi du kartus iš eilės 2012-ais ir 2013-ais metais.

V.Azarenka Australijoje nugalėjo nugalėjo Sloane Stephens ir buvusią pirmąją pasaulio raketę Caroline Wozniacki, tačiau patyrė pralaimėjimą ketvirtame etape.

Nepaisant pralaimėjimo baltarusė džiaugėsi pasiektu rezultatu. Tenisininkė itin mėgsta Australiją, kurioje jai patinka aplink tvyranti energija.

Šį sezoną V.Azarenka ne kartą surėmė raketes su Serena Williams. Jų dvikovos būdavo itin atkaklios, tačiau pergales nuolat iškovodavo amerikietė. „Madrid Open“ turnyre Baltarusijos tenisininkė du kartus turėjo galimybę laimėti jųdviejų mačą, tačiau jomis nepasinaudojo.

Paskutiniame metų „Didžiojo kirčio“ turnyre jai pavyko patekti į ketvirtfinalį, tačiau jame buvo pralaimėta kovingajai Simonai Halep.

Nors V.Azarenka ir neiškovojo skambių pergalių 2015-ais metais, bet parodė, kad sugrįžta į geriausią savo sportinę formą. „Australian Open“ nenumaldomai artėja, o baltarusė gali tapti viena iš favoričių iškovoti trofėjų savo mėgstamiausiame „Didžiojo kirčio“ turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius