Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
2023 10 01

ATP turnyre Pekine – dvikova iki 3 valandos ryto ir A.Zverevo priekaištai

Pekine vykstančios ATP 500 serijos teniso pirmenybės „China Open“ šeštadienį užsitęsė iki paryčių, o tai labai nepatiko iki pat vidurnakčio savojo mačo laukti turėjusiam Alexanderiui Zverevui (ATP-10).
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Scanpix“ nuotr.

Dėl užsitęsusių kitų suplanuotų dvikovų centriniame korte Alexanderis Zverevas ir Alejandro Davidovichius Fokina (ATP-25) šeštadienį į aikštelę žengė jau tik po vidurnakčio vietos laiku, o trijų setų pareikalavusi dvikova savo finišo tiesiąją pasiekė 2:40 val. ryto.

Pergalę rezultatu 6:7(4), 6:2, 6:1 iškovojęs aukščiau reitinguotas vokietis po mačo kreipėsi į turnyro organizatorius, nesuprasdamas prasmės taip vėlai startuoti.

„Džiaugiuosi pergale. Žinoma, žaisti iki 3 valandų ryto yra labai sunku. Nemanau, kad buvo teisingas sprendimas laikyti mus taip ilgai, mes tikrai galėjome sužaisti kitame korte. Šiame aikštyne yra tiek daug nuostabių aikštelių, galimybių žaisti kitur tikrai buvo. Nesuprantu, kodėl laukėme iki vidurnakčio, kad galėtume pradėti“, – savo nepasitenkinimą reiškė Zverevas.

26-erių tenisininko priekaištai yra suprantami, tačiau organizatorių rankos šiuo atveju buvo surištos, kadangi bilietai žiūrovams vakarinėje centrinio korte sesijoje buvo parduoti į du susitikimus, iš kurių antrasis būtent ir buvo dvikova tarp vokiečio ir ispano.

A.Zverevui tai buvo jau šeštoji pergalė paeiliui ATP ture, o ketvirtfinalyje Pekine jo lauks Nicolas Jarry (ATP-23) iš Čilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius