Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 23

Atsakymas į pasikeitusią Rafaelio Nadalio išvaizdą – plaukų persodinimo operacija

Internete pasipylusios geriausio Ispanijos tenisininko Rafaelio Nadalio nuotraukos su kepure pasėjo klausimų, kad devintoji pasaulio raketė nusprendė pakeisti savo išvaizdą. Tačiau šiuos gandus paneigė Vokietijos dienraštis „Bild“.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

„Bild“ praneša, jog maždaug prieš mėnesį ispanui buvo atlikta plaukų persodinimo operacija, kurios metu daktarai į tenisininko pakaušį implantavo 4500 plaukų. Procedūra truko daugiau nei dešimt valandų ir Rafai atsiėjo 9 tūkst. eurų.

Anksčiau internete pasirodė nuotraukos, kuriose R.Nadalis matomas tai su beisbolo, tai su rudenine-žiemine kepurėmis. Tačiau ispano sirgaliai manė, kad devintoji pasaulio raketė tiesiog užsimanė pakeisti išvaizdą.

Per visą savo karjerą R.Nadalis iškovojo keturiolika „Didžiojo kirčio“ turnyrų. Didžiausias jo šio sezono pasiekimas – Rio olimpiados aukso medalis, kurį 30-metis pelnė poroje su Marcu Lopezu.

Priminsime, kad spalio mėnesį R.Nadalis dėl riešo traumos nusprendė anksčiau laiko baigti sezoną. Trauma ispanui užkirto kelią ir į baigiamąjį sezono turnyrą – „ATP World Tour Finals“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius