-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 25

Australijos teniso žvaigždė Nickas Kyrgiosas: „Aš nemėgstu teniso, mieliau būčiau krepšininkas“

Jaunas, talentingas ir visuomet kalbantis atvirai – toks yra Australijos tenisininkas Nickas Kyrgiosas. 20-metė Australijos teniso žvaigždė visuomet garsėjo kaip mėgstantis paatvirauti, iš jo lūpų ne kartą paleistos skambios frazės. Tačiau šį kartą jaunasis australas, ko gero, pranoko patį save.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Nickas Kyrgiosas
Vimbldono turnyrui besiruošianti 29-ta pasaulio raketė pareiškė, kad tenisas jam nė nepatinka. Talentingasis tenisininkas aiškino, kad jam kur kas arčiau širdies yra krepšinis.

„Man iš tiesų nelabai patinka tenisas. Aš nemyliu šio sporto. Kai man buvo 14-a metų, buvau pamišęs dėl krepšinio. Tačiau priėmiau sprendimą žaisti tenisą. Mane spaudė ir mano tėvai, tačiau nemyliu šio sporto. Tai beprotiška“ , – rėžė N.Kyrgiosas.

Tenisininkas pripažįsta, kad atsiriboti nuo krepšinio ir koncentruotis tik ties tenisu jam be galo sunku. „Kai dalyvauju turnyruose, stengiuosi nežiūrėti krepšinio mačų ir įvairių vaizdo įrašų, kad galėčiau susikaupti. Tačiau tai yra labai sunku, nes aš myliu krepšinį“ , – sakė jaunasis tenisininkas.

Ir iš tiesų, 193 centimetrų ūgio jaunojo australo išvaizda ir stilius labiau primena krepšininko, o ne tenisininko – auskaruotas, tatuiruotas, su populiaria tarp krepšininkų šukuosena.
 
AFP/„Scanpix“ nuotr./Nickas Kyrgiosas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Nickas Kyrgiosas


Tačiau nepaisant nemeilės tenisui, šiame sporte N.Kyrgiosui sekasi. Teniso ekspertai jį laiko šio sporto ateitimi ir neabejojama, kad 29-ta pasaulio raketė artimiausiu metu pasieks kur kas didesnes aukštumas. Niekas neabejoja, kad jaunajam australui talento netrūksta. Jo potencialas milžiniškas, tačiau ar jis sugebės jį išnaudoti, priklausys tik nuo to, ar pats N.Kyrgiosas to norės ir jaus aistrą žaidimui.

Teniso pasaulyje jau dabar garsiai kalbama, kad N.Kyrgiosas šiemet gali gerokai sudrebinti Vimbldoną. Žinoma, jei pats bus tam nusiteikęs. Jau praėjusiais metais šiame „Didžiojo kirčio“ turnyre australas šokiravo visus, kai aštuntfinalyje eliminavo tuometinę pirmąją pasaulio raketę Rafaelį Nadalį. Australas tuo metu pasaulyje buvo vos 144-tas.
 
„Scanpix“ nuotr./Nickas Kyrgiosas
„Scanpix“ nuotr./Nickas Kyrgiosas

Prieš prasidedant Vimbldonui pats N.Kyrgiosas sako, kad nors ir myli krepšinį labiau nei tenisą, „Didžiojo kirčio“ turnyre jis pasistengs sukurti tikrą  šou žiūrovams. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius