Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 30

B.Beckeris stoja ginti savo tautiečio: N.Kyrgiosą pavadino „žiurke“

Nors Nickas Kyrgiosas (ATP-40) nėra pats pavyzdingiausias tenisininkas aikštelėje, už jos ribų australas užsiima labdaringomis veiklomis ir pasaulinės pandemijos metu nuolatos žmones skatina išlikti budrius bei laikytis visų saugumo priemonių. Charizmatiškajam žaidėjui užkliuvo neatleistinas Alexanderio Zverevo (ATP-7) elgesys, tačiau pastarojo ginti suskubo tautietis Borisas Beckeris.
Alexanderis Zverevas su Borisu Beckeriu ir Nickas Kyrgiosas
Alexanderis Zverevas su Borisu Beckeriu ir Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.

Septintoji pasaulio raketė A.Zverevas buvo vienas iš skandalingai nutraukto „Adria Tour“ turnyro dalyvių, kurio metu COVID-19 virusu užsikrėtė ne tik geriausias planetos tenisininkas Novakas Džokovičius bei jo žmona, bet ir puikiai teniso pasaulyje žinomi Grigoras Dimitrovas ar Borna Čoričius.

Vokietijos supertalento testas buvo neigiamas, bet laikydamasis visų saugumo priemonių jis viešai pranešė apie saviizoliaciją 14-ai dienų.

Visgi dvi savaitės 23-ejų tenisininkui pasirodė per ilgas laikotarpis ir vos po 7 dienų A.Zverevas su savo širdies drauge, kuri taip pat turėjo karantinuotis, buvo užfiksuoti Philipp Plein instagramo paskyroje – didelėje šventėje Monake jie mėgavosi draugų kompanija ir dainavo dainas bei šoko.

Nors N.Kyrgiosas ir A.Zverevas ATP ture yra geri bičiuliai, australui pro akis neprasprūdo toks neatsakingas jaunesniojo kolegos elgesys.

„Atsikeliu ir vėl matau daug kontroversiškų dalykų pasaulyje, tačiau man ypatingai įstrigo Alexanderis Zverevas. Žmogau, ir vėl? Ir vėl? Kaip tu gali būti toks savanaudis? Jei turi drąsos parašyti sumautą tweet'ą apie tai, kaip visų atsiprašai, kaip gailiesi ir kad būsi saviizoliacijoje 14 dienų, turėk ryžto likti namuose. Ir turėk su savimi savo merginą, Jėzau.

Tai mane siutina. Teniso pasaulis mane siutina. Kiek dar labiau jūs visi galite būti savanaudžiais?“, – pridėdamas keletą riebių keiksmažodžių tėškė Kyrgiosas.

Internautai ir pripažinti teniso žurnalistai negailėjo australui pagyrų už drąsą išsakant savo nuomonę, tačiau kiek netikėtai N.Kyrgiosas sulaukė ir kritikos. Ir ne iš bet ko kito, o legendinio Boriso Beckerio, kuris su pirmąja Vokietijos rakete darbavosi sausį vykusioje ATP taurėje.

„Mes visi gyvename pandemijoje, kuri vadinasi COVID-19! Ji siaubinga ir pasiglemžė daugybę gyvybių. Mes turime apsaugoti savo šeimas ir mylimuosius bei laikytis taisyklių, tačiau man vis tiek nepatinka žiurkės“, – įžeidžiantį žodį su grotažyme pažymėjęs Beckeris kreipėsi į australą.

Pastarasis neužtruko atsakyti, o skirtingų kartų atstovai netrukus įsivėlė į žodinį konfliktą.

„Žiurkės? Už tai, kad prašo atsakingumo? Keistas čempiono mąstymas“, – teigė Kyrgiosas.

A.Zverevas kol kas viešo pareiškimo nepateikė.

Įdomu tai, kad vokiečio ir australo keliai gali susikirsti jau artimiausiu metu – abu tenisininkai planuoja dalyvauti liepos 13-ąją prasidėsiančiame parodomajame turnyre ant žolės Berlyne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius