Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti
2022 04 27

B.Paire išdaigos Portugalijoje: jį nušvilpusiems aistruoliams atkišo užpakalį

Nauja diena – nauja nenuspėjamojo Benoit Paire (ATP-60) išdaiga. Šįkart tenisininkas iš Prancūzijos surengė siautulį Portugalijos mieste Estorilyje prasidėjusiame ATP 250 serijos turnyre „Millennium Estoril Open“, kuriame savo elgesiu iššaukė neigiamą susirinkusių aistruolių reakciją.
Benoit Paire
Benoit Paire / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Prancūzui ATP ture tai buvo eilinė nesėkmė – jis 4:6, 5:7 nesugebėjo rimčiau pasipriešinti Pietų Korėjos atstovui Soon Woo Kwonui (ATP-71).

Kaip ir kiekvienas B.Paire susitikimas, taip ir šis priminė amerikietiškus kalnelius. Gerą tenisininko atkarpą keisdavo milžiniška duobė, tačiau galutinis rezultatas lieka tas pats – nesuvaldomos prancūzo emocijos ir pralaimėjimas.

Lemiamu tapo 10-tasis antrojo seto geimas. B.Paire pirmavo 5:4 ir turėjo net keturis set point'us paduodant varžovui, tačiau jų neišnaudojo, rezultatas tapo lygus, o jau kitame geime atidavė savo padavimus ir visiškai prarado savitvardą.

Už nesportišką elgesį netrukus 32-ejų prancūzas buvo nubaustas taško bauda, o to tenisininkui buvo per akis – jis norėjo net mačui nepasibaigus palikti aikštę, tačiau bokštelio arbitro buvo sustabdytas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Benoit Paire
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Benoit Paire

Po kelių akimirkų B.Paire oficialiai pralaimėjo dvikovą, bet neįdėjo jokių pastangų kovojant dėl garbės. Toks tenisininko elgesys nepatiko susirinkusiai publikai, kuri švilpimais palydėjo išeinantį prancūzą.

Savo atsaką jiems pateikė ir pastarasis – nusismaukė dalį šortų ir atkišo užpakalį.

Sezono starte B.Paire demonstravo atsigavimo ženklus ir netikėtai pasiekė trečią „Australian Open“ etapą, tačiau po šio turnyro pralaimėjo visus devynis žaistus susitikimus ATP turnyruose.

Šiemet prancūzas yra iškovojęs 3 pergales per 16 mačų, praėjusiais metais laimėjo tik 14 kartų per 48 susitikimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius