-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 04

B.Tomičius Vimbldone skandalingai atviras: „Aš negerbiu teniso, man nuobodu“

Australijos tenisininkas Bernardas Tomičius po pralaimėjimo pirmajame Vimbldono rate nustebino skambiais pareiškimais spaudos konferencijoje.
Bernardas Tomičius
Bernardas Tomičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

24-erių australas 4:6, 3:6, 4:6 nusileido vokiečiui Mišai Zverevui, kuris pasauliniame reitinge užima 30-ąją vietą. Kova truko 1 val. ir 19 minučių.

2016 metų pradžioje B.Tomičius ATP reitinge užėmė 17-ąją vietą, tačiau dabar yra nusmukęs į 59-ąją poziciją.

Po pralaimėjimo B.Tomičius buvo itin atviras spaudos konferencijoje: „Manau, kad aš pakankamai negerbiu šio sporto. Žinote, aš žaisiu dar 10 metų ir tada pabaigęs karjerą daugiau neturėsiu dirbti.“

Už šį pralaimėjimą pirmajame Vimbldono rate tenisininkas gaus 35 tūkst. svarų sterlingų. Iš viso per savo karjerą australas jau yra uždirbęs 4 mln. svarų sterlingų.

„Man buvo tiesiog nuobodu. Pastaruosius dvejus metus manęs niekas nemotyvuoja. Nėra taip, kad aš visiškai nesistengčiau“, – apie mačą su vokiečiu kalbėjo B.Tomičius.

Žurnalistai pasiteiravo, ar tenisininkas neturėtų už prastą pasirodymą gautų pinigų grąžinti, tačiau B.Tomičius į tokias kalbas nesileido: „Mes visi dirbame dėl pinigų. Kai man bus 34-eri, galbūt ką nors paaukosiu labdarai. Paklauskite Rogerio, ar jis taip padarytų. Tada ir aš paaukočiau.“

Tenisininkas anksčiau pagarsėjo konfliktais su Australijos teniso federacija ir priešinimuisi policijai, kai 2015 metų vasarą atsisakė palikti viešbutį JAV.

Tuo tarpu jo tėvas Johnas buvo nuteistas kalėti aštuonis mėnesius, kai 2013 metais užpuolė B.Tomičiaus treniruočių partnerį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius