Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 31

Borisas Beckeris paskelbė savo perspektyviausių tenisininkų penketuką

Boriso Beckerio auklėtinis Novakas Džokovičius dominuoja ATP reitinguose, tačiau šį kartą visas dėmesys nukrypo į jaunuosius teniso pasaulio talentus. Pirmosios pasaulio raketės treneris išsakė savo nuomonę, kurie penki sportininkai turi pakankamai talento ir užsispyrimo ateityje pasiekti teniso aukštumas.
Borisas Beckeris
Borisas Beckeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

ATP neseniai paskelbė jaunų žaidėjų sąrašą, kurie yra tarp geriausių 200-ų reitingo tenisininkų. Į jį pateko žaidėjai, kuriems yra ne daugiau kaip 21-i metai, o jie gimė 1995-ais metais arba vėliau.

Šiame sąraše yra: Tayloras Fritzas, Borna Čoričius, Kyle'as Edmundas, Francis Tiafoe, Alexanderis Zverevas, Eliasas Ymeris, Andrejus Rublevas, Yoshihito Nishioka, Nickas Kyrgiosas, Thanasis Kokkinakis, Karenas Khachanovas, Quentinas Halys, Jaredas Donaldsonas ir Hyeonas Chungas.

Kai kurie iš šių žaidėjų jau puikuojasi ir pirmame reitingo šimtuke, tačiau geriausi šių jaunųjų tenisininkų mačai laukia ateityje.

B.Beckerio nuomone penki tenisininkai, kurie verti didžiausio dėmesio yra T.Fritzas, N.Kyrgiosas, B.Čoričius, A.Zverevas ir jau 22-ų sulaukęs Dominicas Thiemas.

Strategas taip pat paminėjo ir Kei Nishikorį, Milošą Raoničių bei Grigorą Dimitrovą. Jie nėra sekančios kartos tenisininkai, tačiau vokiečio nuomone šie tenisininkai yra pakankamai stiprūs, kad galėtų iškovoti „Didžiojo kirčio“ turnyro trofėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius