-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 07

Borna Čoričius pyksta: „Esu įskaudintas, kad nežaidžiau Daviso taurės finale“

Kroatijos rinktinės tenisininkas Borna Čoričius yra labai nepatenkintas, kad negalėjo padėti savo šaliai Daviso taurės finale su Argentina. 20-metis pirmame „US Open“ etape patyrė kelio traumą, jam buvo atlikta operacija, o pasveikti jis tikėjosi iki lemiamo mūšio.
Borna Čoričius
Borna Čoričius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

B.Čoričius tikina, kad Daviso taurės finalui jis buvo pasiruošęs. Jis turėjo kelias neblogas treniruotes „Zagreb“ arenoje, tačiau burtų traukimo dieną Kroatijos rinktinės kapitonas Željko Krajanas vietoje jo pasirinko Franko Skugorą.

Pasak komandos vadovo, B.Čoričius dar nebuvo pasiruošęs svarbiausioms turnyro kovoms.

„Tai labai nuvylė. Manau, kad bet kuris iš jūsų būtų įskaudintas tokio poelgio, – teigė 20-metis. – Gerbiu jo sprendimą, nes vis tiek nieko negaliu pakeisti. Tačiau pastaruosius dvejus metus aš įdėjau labai daug pastangų, kad padėčiau savo šalies komandai.

Žaidžiau kiekviename etape ir finalą pasiekėme su mano pagalba. Taigi, pačiame svarbiausiame turnyro mūšyje aš nedalyvavau.

Dar kartą kartoju, kad gerbiu jo sprendimą, tačiau tegul jis nenustemba dėl manojo ateityje. Ar žaisiu už Kroatiją? Viskas priklausys nuo mano sveikatos.“

Daviso taurės vicečempionai savo 2017 metų sezoną atidarys namuose dvikova su Ispanija. Beveik nėra abejonių, kad Ivo Karlovičius dar kartą į rinktinę nebegrįš, todėl Ž.Krajanui neliks nieko kito, kaip prašyti B.Čoričiaus sugrįžti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius