Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 06 01

C.Alcarazas ir N.Džokovičius užtikrintai žengė į trečią etapą Paryžiuje

Du pagrindiniai favoritai ir aukščiausiai reitinguoti tenisininkai tarp likusių dalyvių „Roland Garros“ turnyre užsitikrino vietas trečiajame varžybų rate.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.

Pirmoji planetos raketė Carlosas Alcarazas (ATP-1) trečiadienį 6:1, 3:6, 6:1, 6:2 nugalėjo Taro Danielį (ATP-112) iš Japonijos.

Nors Ispanijos vunderkindas netikėtai suklupo antrajame sete, nuo trečiosios partijos pradžios tenisininkas grįžo su dviguba energija ir iškovojo eilinę užtikrintą pergalę, kuri jam buvo jau 32-oji šiemet per 35-is mačus.

Pergalingame susitikime ir vėl netrūko magiškų akimirkų – viename iš taškų abu tenisininkai pasižymėjo smūgiais tarp kojų, tačiau ir vėl efektyvesnis šioje situacijoje buvo „Carlitos“.

20-metis tenisininkas siekia jau penktojo titulo šiemet ir antrojo „Didžiojo kirčio“ trofėjaus per savo karjerą. Sustabdyti C.Alcarazą kitame etape sieks kanadietis Denisas Šapovalovas (ATP-32), kuris 6:2, 3:6, 6:3, 6:3 įveikė italą Matteo Arnaldi (ATP-106).

Naktinėje programoje centriniame korte Philippe Chatrier korte pasirodė ir Novakas Džokovičius (ATP-3).

Itin vėjuotomis sąlygomis serbas turėjo kentėti pirmajame sete, kuris truko beveik pusantros valandos, bet galiausiai 7:6(2), 6:0, 6:3 sudorojo vengrą Martoną Fucsovics (ATP-83).

36-erių tenisininkas trečią „Roland Garros“ etapą pasiekia 18-tąjį kartą iš eilės, o ten jo lauks nenuspėjamasis Alejandro Davidovichius Fokina (ATP-34), kuris 6:4, 6:3, 7:6(6) susitvarkė su prancūzu Luca Van Assche (ATP-82).

Nors tarpusavio akistatose Nolė priekyje 2:1, paskutinį tenisininkų mūšį praėjusiais metais Monte Karle laimėjo būtent Ispanijos atstovas, tą sykį galiausiai nužygiavęs iki pirmojo „Masters“ finalo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius