Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 04 24

Čempiono titulą Barselonoje ginantis Kei Nishikoris pasiekė pusfinalį

Čempiono titulą Barselonoje ginantis japonas Kei Nishikoris sulaukė pasipriešinimo, tačiau prasibrovė į turnyro pusfinalį. Penktoji pasaulio raketė nugalėjo ispaną Roberto Bautistą Agutą.
Kei Nishikoris
Kei Nishikoris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Japonijos tenisininkui pirmą kartą šių metų turnyre teko žaisti tris setus, tačiau K.Nishikoris per 1 valandą ir 40 minučių trukusią dvikovą palaužė varžovą 6:2, 3:6, 6:1.

Čempiono titulą ginantis japonas lengvai susitvarkė su varžovu pirmajame sete, tačiau antrajame R. Bautista Agutas pademonstravo, kad nėra linkęs lengvai pasiduoti. Ispanas išsiveržė į priekį 4:2 ir tris kartus neleido varžovui tašku laimėti geimo. 

Vis dėlto lemiamame sete K.Nishikoris įjungė aukštesnę pavarą ir išsiveržė į priekį 3:1 bei nebeleido varžovui laimėti nė vieno geimo, taip triumfuodamas ir mače. „Trečiame sete aš buvau labai susikaupęs. Anksti išsiveržiau į priekį ir galingai sužaidžiau pabaigoje” , – po pergalės sakė japonas.

Kovoje dėl vietos finale K.Nishikorio laukia susitikimas su 14-tu pagal skirstymą slovaku Martinu Klizanu. Jis po 1 valandą ir 37 minutes trukusios kovos palaužė devintą pagal skirstymą Tommy Robredo 7:6, 6:4. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius